Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélgetni egy fiúval első találkozáskor? Milyen témákról?
Mindig attól félek hogy nem tudok olyat mondani neki ami érdekli sőt ha ő is alig szól hozzám úgy mégrosszabb..
ami érdekli a fiúkat olyanról szeretnék velük beszélgetni vagy amiért nem fog hülyének nézni.. de nem olyanról pl. mi a kedvenc zenéd, milyen filmeket szeretsz.. ez olyan 1-2 perces kérdés-válasz.. valami olyanról szeretnék vele beszélgetni ami hosszú időt igénybe vesz..
Hogy reagál a foszforra, windows gyorsbillentyű-kombinációk, milyen a fájdalomküszöbe, dolgozott-e felszolgálóként McDonald's étterembe, milyen gyakran vágja az orrszőrét
15/F
mondok egy jo hirt! Nem neked kell a beszelgetes fonalat iranyitanod hanem a sracnak!! Ha nincs mirol beszelni akkor a srac bena!
Amugy a legtutibb tema a csalad. Mindenkinek vannak csaladi problemai arrol meg nem nehez kerdezgetni, meg velemenyt alkotni. S ahhoz nem kell zseninek lenni.
Amugy nekem a kedvenc teruletem a hobbi valamint a vagyak, ezekrol mindenki szivesen beszel, s ugy fog megkedvelni a csaj h joformam nekem meg sem kell szolalnom. :)
Amugy lehet csak en vagyok tehetseges ebben de en a filmeket is tudom legalabb 1 oraig fenn tartani mint beszed tema.
12:06
Megint a srác teperjen érted, ő kérdezgessen, ő fizessen, ő dolgozzon. Ti meg csak beleültök a készbe. Hát igen női viselkedés, le se tagadhatná 1ik sem hogy nők..
13:50
Igen a férfi teperjen szerintem egy nő után, különben a nők választanának férfit s ez nem túl elterjedt. Amúgy én is férfi vagyok. De szerintem ez teljesen egyértelmű. Az első randin virítani kell s mivel pénzem nem túl sok van így marad a duma.
Amúgy a család téma szerintem nagyon jó. Pl ha van testvére akkor lehet elsütni a milyen idióta a tesóm sztorikat, mondok párat ha visszakérdezek biztos ő is tud majd mondani, a vége röhögés. Ha nincs, akkor meg szintén elmondom milyen szerencsés s mondok pár sztorit amikor bunyóztunk. Nem olyanokra gondoltam hogy vert-e az apád?? Hamar ráérez az ember hogy egy témáról a lány akar beszélni vagy sem.
Első randin elvinném sörözni?? Égne a pofámról a bőr rendesen. Viszek egy szál virágot, ő is ki van csípve én is, mekkora illúzió romboló a kocsmázás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!