Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek első találkozáskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek első találkozáskor belefér egy csók? Mondjuk a végén, ha látom hogy jól érezte magát. Első találkozás lesz, nem is ismerkedtünk még olyan sokat, csak pár konkrét témáról beszéltünk.

Figyelt kérdés
én 20F, ő 19

2012. jan. 25. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:
és persze lány..
2012. jan. 25. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondoltuk:D Ez az alapfelállás:P Amúgy passz. Látni fogod rajta:)
2012. jan. 25. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Elég sok lánynál belefér, nálam mondjuk semmi esetre sem férne bele, sőt, lehet, hogy nem találkoznék veled még egyszer. Szóval csak óvatosan:) Szerintem maradj az arca puszinál, ha vevő a csókra, akkor az a puszi pillanatában úgy is kiderül.

20/L

2012. jan. 25. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy alap tisztelet, hogy az első randin nem rohanod le. Lehet, hogy fogod látni a lányon, hogy szeretné, de ne tedd! Tiszteld meg ennyivel! Maradj egy puszinál, és ezzel nem csak visszafogod magad, de a lányt csak boldogabbá teszed vele, kíváncsibbá...
2012. jan. 26. 00:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mondasz valamit :) ha nem látom rajta 100%ig, akkor nem teszem meg. de az elejével is gondban vagyok.. amikor találkozunk, akkor sima 2 puszi az megkövetelendő vagy nem? :D
2012. jan. 26. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:

"amikor találkozunk, akkor sima 2 puszi az megkövetelendő vagy nem? :D"

Hááát:D Készülj úgy, hogy puszi. Legfeljebb elfordítja a fejét:D Jól sejtem, hogy netes ismerkedés?:)

2012. jan. 26. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha egy lány akar valamit azt úgyis eléri :)

Ha akar akkor nagyon egyértelmű jeleket fog adni :D

2012. jan. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!