Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás a szülőkkel és a lánnyal? Mit javasoltok mitől féljek?
Beleszerettem facebookon egy 15 éves lányba!
23 vagyok
És se a lányt se a szüleit még fotón se láttam!
A szüleik már most nagyon örülnek nekem!
Megnyugtatót ne írjatok!
Ez nem válasz inkább ne írtad volna olvasgasd majd megfejted
Kérdezz ha nem tudod!
Gratulálok. 23 évesen ennyi ész?
Legalább telefonon beszéltél már a csajjal, hogy
egyáltalán csaj-e?
És ha csak 13? Akkor barátom nem a szülőkkel fogsz
találkozni, hanem a rendőrökkel.
Jogos.
Oké,szóval az nem áll össze,hogy hogyan szerettél bele egy lányba ha még nem láttad? Maximum tetszhetnek a megnyilvánulásai, de szerintem ez nem így működik, persze valamiféle vonzalom kialakulhat, de nagyon kérdőjeles a dolog. Egyébként legyél udvarias, kulturált, mást nagyon nem tudok javasolni, ezek általános dolgok. Emberfüggő az egész, mindenki máshogy reagál.
Bocsi így is fóbiám van a fiataloktól ha tényleg nem annyi mint amennyit mond inkább elküldöm de én elősző a születési dátumára lettem figyelmes mert megegyezett a hónap és a nap
Most komolyan, milyen hülye kérdés ez? Egy marha vagy, ha azt hiszed, nem esik le mindenkinek, hogy egy 14 éves kissrác próbál trollkodni.
Üljleegyes!
/Nem megnyugtató irományomat olvashatták/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!