Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezdeményezze az első csókot randizáskor? Csak a fiú kezdeményezhet?
Ha a lány kezdeményez az már nyomulás??
És hányadik randi után jó ha megtörténik? (van olyan hogy ha eddig vagy addig nem,akkor nem is érdeklődik a fiú a lány iránt??)
Én általában srácokra bízom a döntést, mivel ha bejön valaki, én a rákövetkező tíz percben arról fantáziálok, milyen lesz majd vele szexelni, szóval nem akarok könnyen kaphatónak tűnni... :D
Volt eddig mindenféle időpontban első csók, 1. randin asszem sose, max 2.-on de inkább 3.-4.
De mondjuk én sosem randiztam csak úgy, tehát akikkel randiztam, azokkal össze is jöttem.
20L
Köszönöm az eddigi válaszokat :) a macskásat megmosolyogtam :)))
2.-nak: de mi van ha nem látom rajta hogy akarja-e?? igazából nincsen tapasztalatom ilyen téren....ezért nem is tudom megmondani hogy most akkor akarja-e vagy nem :S
Amúgy én vagyok a lány. És eddig 2 randi volt...
Jajj. Egyenjogúság van, az kezdeményez aki akar. Az első csók meg akkor alkalmas, mikor annak érzed. Nyilván nem találkozáskor fogsz a nyakábahullani.
#1.: ÁHÁ! Szóval így, a sok álszent meg tagadja.
Én első randi végén mindig megpróbálom a csókot, csak azért mégis tudjam, hogy tart-e valamerre ez a kapcsolat. Engem egy cseppet sem zavar, ha a csaj kezdeményez, sőt imponáló.
21/F
Ilyen szabály nincs, bár valószínűleg a lányok többségének nagyon bejön.
Az elsőn inkább ne, de ha úgy hozza a kedvetek, nem fontos csóknál leállni...
Ajánlanám bevetésre a szád: beszéljetek!
1-2 félreérthetetlen utalás, és kiderül mit szeretne!!!
Én jobban örülök, ha a lány kezdeményezik.
Ahogy az egyik előttem szóló válaszából is látszik, a legtöbb srác számára a határozott lány imponáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!