Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin milyen témákról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin milyen témákról lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mit hozzak fel, mi az amihez mindkét fél érdemben hozzá tud szólni? Illetve ha elmegyünk sétálni, akkor miről lehet beszélni? A végén várható e csók? F
2015. jan. 25. 20:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hogy mikor drágul az üzemanyag jövedéki adója. :D

Egyébként kérdezd meg, hogy mi az érdeklődési köre, azt kezdj el belefolyni az egyikbe. Meg egyébként is, jön a szöveg majd magától. A csókolási lehetőséget meg majd úgy is észreveszed a lányon, hogy szeretné-e vagy sem.

21/F

2015. jan. 25. 20:39
 2/19 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges vagyok, sosem volt még részem ilyenben, viszont ezzel együtt madarat is lehetne velem fogatni úgy örülök :)
2015. jan. 25. 20:49
 3/19 anonim ***** válasza:
Jönni fog magától ne aggódj :) Mindenféléről. Ha étterembe mentek úgyis szóba jön, ki mit szeret, mit nem, vagy éppen mikor evett a kedvenc kajájából egy förtelmesen elkészített példányt. Kritizálni fogjátok a kaját, amit éppen esztek. Szóba kerül a család, tesók, ki mennyire utálta/nem utálta a tesóját gyerekkorában, vicces sztorik. Ha vannak közös ismerősök, ők is. Szóval bármi és minden. Ne aggódj, jönni fog magától. Ha meg kínos csend lesz, hát nem illetek össze. ennyi. :)
2015. jan. 25. 20:58
 4/19 A kérdező kommentje:
értem. ettől függetlenül azért még pánikolok... attól félek hogy nagyon rágörcsölök, és megöli a varázst. de közben meg majd kibújok a bőrömből :)
2015. jan. 25. 21:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, de nem baj, ő is izgul. Akár ezt is megbeszélhetitek, és akkor nevettek egy jót rajta. Nekem az egyik első randim úgy indult, hogy megbotlottam, mikor odaértem. Mire a srác: Na azért annyira nem vagyok jó, hogy hasra ess előttem :D Jót nevettünk. A humor oldja a hangulatot.
2015. jan. 25. 21:08
 6/19 A kérdező kommentje:
és hova illik menni? nem volt szó konkrétan semmiről. a lány egyébként egyáltalán nem "nagyigényű", nem várja el hogy méregdrága étterembe vagy valami exkluzív helyre menjünk. Egyszerű, de szép lány, nem az az ihog-vihog mindenen típus.
2015. jan. 25. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:

Én egy pizzériával kezdenék, ha megengedheted magadnak. Ha nem, akkor egy forrócsoki. A lényeg, hogy a hely meghitt legyen. Ne nagyon üres, vagy intim, de legyen egy csendes zug, ahova be tudtok ülni beszélgetni. Utána séta, és ha nagyon megteheted akár egy mozi is. És akkor még a filmről is lehet utána beszélgetni.

Télen kicsit drágábbak ezek a programok, mert nyáron fagyizás közben egy tóparti, vagy városi séta közben is jót lehet beszélgetni, ez télen neccesebb :)

2015. jan. 25. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Menjetek el sütizni, a sütit minden lány szereti.
2015. jan. 25. 21:38
 9/19 A kérdező kommentje:
ezazz. én is pizzára gondoltam, van itt egy jó hely. lehet inni frankó kávét is vagy amit akar az ember :) de mivan ha a lány akarja azt a bizonyos csókot? itt biztos totál begörcsölök/ledermedek....
2015. jan. 25. 21:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Első randi után nem muszáj. De ha mégis, akkor elég búcsúzásnál. Nem kell egy hollywood-i jelenetre gondolni. Elég egy puszi a szájra. Az unokabátyám mesélte kamasz korunkban, hogy neki az volt a módszere, hogy adott egy puszit a lány szájának a sarkára, ha a lány is akarta, úgyis ráfordult rendesen, ha nem, akkor pedig, hoppá bocsi. :)

De látni fogod, ha szeretné. Egy puszi bőven elég elsőre.

2015. jan. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!