Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi első randin uszodába akar hívni, akkor csak azért, hogy lássa a testemet? Részletek lenn

Figyelt kérdés
Az igazsághoz hozzátartozik, h a városunkban van egy hires gyógyfürdő, és még nem próbálta és már régebben is irogatta, h érdekli. csak az a fura, h rögtön első randin már oda akar menni. Nemtom eldönteni...tényleg ay uszoda érdekli ennyire v a testemre kiváncsi? mondjuk látott már félmeztelen képeket rólam....
2010. febr. 8. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Ha küldtél már neki félmeztelen képet akkor túl nagy meglepetés nem érheti.

Áruld már el légyszi, miért pucér képet küldtél magadról?

2010. febr. 8. 16:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Legalább a szauna részen kötelező a fürdőruhanélküliség?
2010. febr. 8. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
És ha látni akarja a tested, az miért baj? Szerintem semmi gond nincs ezzel! Jó program, és beszélgetni is tudtok!
2010. febr. 8. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem a mozi nem a legjobb, séta, kávézó már inkább, de lehet csak arra kiváncsi hogy tényleg magadról küldtél e képeket :)
2010. febr. 8. 16:49
 15/17 A kérdező kommentje:

félmeztelen nem volt akép, csak az egszerűség miatt irtam. igaz, sokmiden látszik na, kb mint egy fürdőrucis kép...

de ha látott képen akkor miért kell neki még az uszoda is....

na mind1, sztem ezt lemondom, a torkom is pont most kezdett el fájni...sztem mindenképp fura első randin.

igazán ksözönöm azoknak, akik leribancoztak, miközben a részletekkel sincsenek tisztában.

2010. febr. 8. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:

igazából te okoztad a helyzetet, a félmeztelen jelzővel.

még nemis randiztatok, nemis ismered, de már iylen képeket küldesz magadról, az tényleg elég ribancos. a fürdőruhás sem sokkal visszafogottabb, de más helyzet... ha lemondod, szerintem hülyeséget csinálsz, inkább mond, hogy náthás vagy, nemszeretnél megfázni mégjobban a fürdőbe.

2010. febr. 8. 23:05
 17/17 A kérdező kommentje:

nem küldözgetek akárkinek, mégis mit képzelsz?

amúgy meg pont náthás lettem+torokgyulladás...

2010. febr. 9. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!