Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a fiúknak a normális lányok?
én is hasonló kaliber vagyok, nem cigizek, az alkoholt nem nagyon bírom ezért nem is erőltetem, max különlegességek, koktélok, orvosira készültem, de pár ponton buktam a dolgot, most biokémiai kutatónak készülök, remélem sikerrel =) a külsőm ízlés kérdése, hívtak már modellnek, ami persze hízeleg a hiúságomnak, de nem igazán hat meg. sok idiótával hozott össze a sors, sokat csalódtam, de jelenlegi párommal már több, mint 1 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást...stb =) szóval megéri ilyennek lenni, mert csak 1× kell, hogy összejöjjön a dolog és utána ilyesmire soha nem lesz gondod =) a sok idióta meg idővel rájön hogy idióta volt, nem arra vágynak amit eddig kaptak és visszasírnának téged (hasonló volt velem is=)).
19/l
Én is ilyen vagyok fiúban (20F). Szépségre lehet, hogy nem, de az biztos, hogy nálam csúnyább embereket is körülrajonganak a nők.
A baj az, hogy komoly, fegyelmezett, kötelességtudó vagyok, meglehetősen művelt (sokat tanulok, és jól, ezt nem "egózásból" mondom), előzékeny, érzelmes. Csak kicsit félénk, csöndes vagyok, de szeretek beszélgetni, csak nem akárkivel... Egyszerűen nincs szerencsém a nőkkel, mert a hozzám hasonló temperamentumú nőknek sem kell az ilyen férfi... Akivel próbálkoztam, nem kellettem neki...
Ne aggódj, még fiatal vagy... Hidd el, hogy a normális fiúknak normális lányok kellenek, valószínűleg eddig rossz helyen keresgéltél... Úgyis találsz valakit, akivel kiegészítitek egymást, lehet, hogy holnap...
Én meg ezt a kérdést teszem fel:
Miért nem kellenek a lányoknak a normális fiúk?
Tök normális gyerek vagyok (hibáim vannak, de nem vagyok valami emos bolond), helyes is (visszajelzés), még sincs csajom.
Bár lehetne, ha engem annyira érdekelne, csak nem érdekel annyira, inkább csak 1 estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!