Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a fiúknak a normális lányok?
Én spec srác vagyok és nem nézek ki én se rosszul - mondják többen, de nem nagyon hiszem el, majd csak akkor fogom, ha olyan mondja akit szívből szeretek - és nekem pont az olyan lányok jönnek be akik normálisak, tudják mit jelent az "élni" szó. A tiniribikről meg egy nagyon rossz véleményem van... Ha mindenáron f@sz kell nekik akkor ajánlom a sarkot... (Bocs ezért a kifejtésért, elég szar napom volt hála egy tiniribinek...) És hidd el, nem csak a normális lányok "nem" kellenek a srácoknak, a lányok is ilyen véleményen vannak - keserű tapasztalat... Fiatalon az ember nem tudja, hogy konkréta mit akar, de amit észrevettem, hogy egyre többen arra mennek csak, hogy jó estéjük legyen... Ennek ellenére én se vagyok valami idős, de nekem teljesen más a véleményem erről az egész dologról. Egy lány legyen szép - ne csak kívülről, hanem belülről is -, legyen okos és nem utolsó sorban legyen saját véleménye. Ha valaki ilyen az nálam már befutó. :P
17/F
15.27 es vok.
Az a "19 27, irj emailt" az nekem szol? :)
Utolsonak: hany eves vagy? :D
Én spec azért, mert túlságosan is komolyan veszem a dolgokat. Bár nem tudom, hogy ezzel mi a gond. Ha valaki komoly akkor mért nem jó?
A másik, német katonai családból származom, így vasfegyelem és a többi. Ez se nagyon jön be a lányoknak...
Ki mondta ezt Neked?
Nekem 18 évesen lett először barátom, és nem zavart.
Mindennek eljön a maga ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!