Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellenek a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a fiúknak a normális lányok?

Figyelt kérdés
17 vagyok, szép is (visszajelzés), rendes is, mégsincs barátom... Akiknél úgymond próbálkoztam, nem jöttem be nekik... Miért? Nálam sokkal csúnyábbaknak is van barátjuk, némelyiknek nem is akármilyen.. Arról meg ne is beszéljünk hogy a kis "ribik" sincsenek egyedül...
2010. febr. 8. 15:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én spec srác vagyok és nem nézek ki én se rosszul - mondják többen, de nem nagyon hiszem el, majd csak akkor fogom, ha olyan mondja akit szívből szeretek - és nekem pont az olyan lányok jönnek be akik normálisak, tudják mit jelent az "élni" szó. A tiniribikről meg egy nagyon rossz véleményem van... Ha mindenáron f@sz kell nekik akkor ajánlom a sarkot... (Bocs ezért a kifejtésért, elég szar napom volt hála egy tiniribinek...) És hidd el, nem csak a normális lányok "nem" kellenek a srácoknak, a lányok is ilyen véleményen vannak - keserű tapasztalat... Fiatalon az ember nem tudja, hogy konkréta mit akar, de amit észrevettem, hogy egyre többen arra mennek csak, hogy jó estéjük legyen... Ennek ellenére én se vagyok valami idős, de nekem teljesen más a véleményem erről az egész dologról. Egy lány legyen szép - ne csak kívülről, hanem belülről is -, legyen okos és nem utolsó sorban legyen saját véleménye. Ha valaki ilyen az nálam már befutó. :P

17/F

2010. febr. 8. 15:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Miért nem kellenek a lányokank a normális férfiak ?:)
2010. febr. 8. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
én is ilyen lány vagyok..és túl nagy volt az igényem..odáig voltam egy srácért akiről tudtam h a kis ribik jönnek be.teljesen összetörte a szívem mikor lepattintott egy gyenge dumával mikor csak annyit mondtam neki h sztem jól néz ki.aztán mégis csak összejöttem egy másik sráccal aki nagyon rendes és kedves..azóta az a másik fiú hajt rám..akkor nem kellettem most miért... pasik pffff
2010. febr. 8. 15:34
 14/26 anonim ***** válasza:

15.27 es vok.

Az a "19 27, irj emailt" az nekem szol? :)

Utolsonak: hany eves vagy? :D

2010. febr. 8. 15:36
 15/26 anonim ***** válasza:
vagyis utolso elotti :)
2010. febr. 8. 15:36
 16/26 A kérdező kommentje:
15:34 Ugyanez történt velem :S De én nem jöttem össze senkivel, és ő azóta sem akar semmit... Hát én sem értem :S Amugy igazatok van abban amiket írtatok :[
2010. febr. 8. 15:37
 17/26 anonim ***** válasza:

Én spec azért, mert túlságosan is komolyan veszem a dolgokat. Bár nem tudom, hogy ezzel mi a gond. Ha valaki komoly akkor mért nem jó?

A másik, német katonai családból származom, így vasfegyelem és a többi. Ez se nagyon jön be a lányoknak...

2010. febr. 8. 15:40
 18/26 anonim ***** válasza:
17/F ez lemaradt.
2010. febr. 8. 15:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Ki mondta ezt Neked?

Nekem 18 évesen lett először barátom, és nem zavart.

Mindennek eljön a maga ideje.

2010. febr. 8. 15:42
 20/26 anonim válasza:
figy én 16 éves srác vagyok ezt mi is kérdezhetnénk pasik... nem cigizek, nem iszok esetleg csak társaságban az ivást de az tis csak mértékkel...kicsit csendesebb vagyok de ha olyan a hangulatom meg tudom nevettetni a társaságot meg sokmindenkit. a tiniribiket nagyon megvetem és igazából én is csak az igazit keresem és én még tudok is szívből szeretni (mondjuk emiatt már voltam is nagyon összeesve). nem egy ember mondta már nekem azt hogy kevés az ilyen srác mostanában mint én, nagyon kevés (mondták mielött valaki hozzászólna amúgy itt egy kérdésem bizonyíték http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. és mégse nagyon kellek senkinek tehát... ezzel nem vagy egyedül így nekem is nagyon nehéz a dolog tudom mit érezhetsz. én magamat viszonylag nem tartom rossz pasinak dehát ez van... majd biztosan jön valaki akinek mi kellünk és szeretni fog minket de majd eljön annak is az ideje...
2010. febr. 8. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!