Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randin elvárnátok, hogy a srác álljon mindent? Bunkóságnak vennétek, ha mondjuk csak a saját részét fizetné a pasi? Leginkább a 16-25 év közötti lányok véleménye érdekelne.
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 22:22
11/16 anonim válasza:
A fiú hív meg, így mint vendéglátónak neki kell fizetnie mindent az elsőn (én szeretem, ha a másodikon is) viszont nem kell, hogy az Onyxba vigyen vacsizni. Inkább legyen érdekes a helyszín, mint drága. Amikor elhívom magamhoz én sem vásároltatom meg vele hozzám jövet a hozzávalók felét, majd küldöm le még egy kis nasiért-innivalóért. Számomra az aki meghív és utána felezni akar az egyszerű sz*rrágó vagy paraszt.
12/16 anonim válasza:
6. Ha a csaj hív meg akkor ő fizet. Nem törvényt sért hanem ismeri az illemet. Majd ha -esetleg- Te hívod meg akkor meg Te fizetsz.
13/16 anonim válasza:
Első randin jobban szeretem, ha a fiú fizet, másodikon már felesbe mehet.
14/16 anonim válasza:
Én csaj vagyok...21 éves...igen elvárom , hogy pl a mozi jegyet ő fizesse , ha már elhívott...de kellemetlenül érezném magam , ha pl. én nem ajánlanám fel , hogy veszek neki neki valami mozis nasit...ugyanez kajálásnál...azért egy desszertre visszahívnám még ott helyben.:)Nem tudom miért , de nekem így lenne nyugodt a lelkiismeretem..már csak azért is , mert legalább tudná , hogy nem egy pénzéhes sz*jha vagyok.:D
15/16 anonim válasza:
Ha tanul,akkor nem veszem bunkóságnak,ha dolgozik,hívjon meg.
16/16 anonim válasza:
Hát ha normalis fiú akarsz lenni (es szeretnel vele meg talizni)..FŐLEG AZ ELSŐNÉL 100% hogy neked kell fizetni..es mi lesz akkor bele halsz..de ha bunko akarsz lenni...csak tessek..am meg most pénz??? Minden erről szól? ? Kerlek..elmentek akkor csak setalni ha a penz akadaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!