Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen ruhában tetszene a legjobban a lány, első randin?
Nem vacsora, ahol ki kell öltözni vagy ilyenek, hanem egy 14-18 éves lány, mit vegyen fel, ha pl. moziba mentek, vagy csak dumálni egy Mekibe.
Farmer pulcsi, egyszerű, vagy kiöltözzön. Ilyenekre vagyok kíváncsi.
19:15
Hát ja, Te vagy az ellenpélda. :) Nálunk van a suliba olyan csaj, aki mindennap más ruhába jön de ezt komolyan mondom! Nincs olyna nap, hogy ne jönne másba. Nem tom nekik van ruhaboltjuk vagy nem értem! :)
De van olyan osztálytársam akin szinte mindig ugyanaz a farmer meg pulcsi van. Hát senki se egyforma és senki se engedheti meg magának a havi 20 ezer forint ruhát.. :)
Az előző vagyok.
Amúgy ne öltözz ki.. legyél átlagos és érezd jól magad a ruhádba. Mert ha olyat veszel fel amiben feszélyezve érzed magad vagy kirivónak és nincs jó közérzeted azt megérzi a fiú. :) Csak természetesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!