Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődött meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés
Még nincs egy hónapja sem, hogy összejöttem egy sráccal. Viszont most besértődött azon, hogy azt mondtam neki, hogy egyelőre még nem akarok nála aludni...jogosan sértődött meg? vagy csak nem akarja megérteni hogy én még várni akarok egy kicsit?
2015. jan. 18. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazad van, de csóró gyerek alig várja hogy együtt legyetek. Én sajnálom egy picit, de neked van igazad.
2015. jan. 18. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha szeret nem akar rögtön megdugni, ha pedig te szereted akkor szeretnél a karjai közt aludni szóval nem értem..:D

Most akkor te nem hiszed el hogy szeret vagy te nem szereted eléggé?

2015. jan. 18. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Na igen...Ő azt kérte aludj nála,neked ez meg egyenlő avval,hogy azt kérdezte lefekszel e vele??

Ha szereted simán igent lehet neki mondani,nem fog megerőszakolni.Megmondod neki ha netán még is megpróbálkozna,hogy korai vagy mit tudom én..Ha szeret,megérti ha meg nem akkor ennyit ért az egész..

Bár ezt neked kell eldöntened :)

2015. jan. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!