Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoszinuleg soha nem engem fog szeretni, csak azt a szerepet, amit betoltok?
Onbizalom fejlesztese. Ezzel foglalkozz, arra megeri idot szanni :) Az emberek amugy is kibeszelnek a hatad mogott, es a legrosszabbakat is elmondjak rolad. Ez ellen pedig semmit sem tudsz tenni, tehat felesleges foglalkozni vele, hogy most mit gondolnak rolad.
21/f
Muszáj nektek csajoknak minden egyes ártatlan megjegyzésbe valamilyen mögöttes negatív tartalmat beleképzelni?
Attól, hogy azt mondta, hogy már az a tudat is jó volna neki, hogy van barátnője, az nem azt jelenti, hogy ő már bárminek/kinek örülne, csak legyen.
Ha azt mondta, hogy szeretné, hogy a barátnője légy, és te is szeretnél az lenni, akkor legyetek egy pár és legfőképp legyetek boldogok egymással. Na. -.-
Na igen, tipikus esete a mindegy ki, csak legyennek...
Én nem mennék így bele egy kapcsolatba, mi lesz, ha elmúlik annak a rózsaszín köde, hogy végre valaki akarja őt? Szerintem mindenkinek fontos egy kapcsolatban, hogy érezze, a másiknak Ő kell, különben nagyon önbizalomromboló hatása lesz a dolognak...
Szinte be is vallotta, hogy így érez, van önbecsülésem, én a helyedben szakítanék. Lényegtelen, hogy kinek mit mesélt rólam.
Mi az, hogy szerintünk?
Felhív téged, kiteszi neked a lelkét, és benned még vannak kérdések?
Azok, akik itt mellettem válaszoltak és a kapcsolat lezárására buzdítottak, szimplán nem akarják, hogy TE boldog légy. Ha nekik nem jutott ilyen ember, akkor neked se jusson. Tipikus magyar hozzáállás.
És ez a Mondj 5 dolgot, amit szeret magában hülyeség is egy oltári rossz ötlet. Először is egy kapcsolat nem abból áll, hogy teszteled a másikat és ilyen elvetemült próbák elé állítod. Idióta tanács. A másik meg, ha már tényleg ezt akarja csinálni valaki, akkor olyan 5 dolgot soroltat fel a másikkal, amit ő maga nem szeret magában. Hiszen ezzel lehet bizonyítani, hogy ő még ezek ellenére is szereti.
Inkább ne filozofálj, még egyszer mondom, ne agyalj. Csak élvezzétek egymást társaságát.
Én nem mennék ebbe bele. Az ok: megtettem már. Pont addig tartott a rajongása, amíg meghoztam az önbizalmát, majd ezután közölte hogy nem is szerelmes, csak kellett neki valaki, mert már túl régóta volt egyedül. Végül az én önbizalmam vágta taccsra, elég nehezen sikerült felállnom.
Azóta persze minden visszaállt a régi kerékvágásba, amióta én nem vagyok neki, nem bírt összeszedni egy normális lányt se, és nem érti, miért. Persze én is ostoba voltam, hogy leálltam vele. Most ő megint szenved és utálja a világot, meg persze mindenkiben hiba van, csak benne nincs. Szerencsére én azóta megismerkedtem a párommal, akiben fel sem merült a gondolat, hogy barátnő kellene a boldogságához, ellenben nagyon egy hullámhosszon voltunk és hamar egymásba szerettünk. Így van értelme a dolognak. Pótlékként, csak hogy legyen a srácnak önbizalma, nincs.
Még egy apróság: az egy dolog, hogy ő mit gondol. De a leírásod alapján te egy cseppet se tűnsz szerelmesnek. Akkor meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!