Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudom szeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom szeretni a nőket, miért nem tudok kötődni?

Figyelt kérdés
Csak a vágyott cél, a szex elérése mozgat mindig, semmi más nem érdekel. A közös programok unalmasak, beszélgetni nem szeretek.
2014. okt. 13. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fognak meg igazán.
2014. okt. 13. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:

éretlen vagy még érzelmileg.. Majd egyszer eljön mindennek az ideje, azonban ne felejtsd el közölni a csajokkal, akikkel megismerkedsz, hogy mi a célod, ne törj össze egy szívet se addig, amíg Te személyesen meg nem komolyodsz..

Am még lehet a héttárben homoszexualitás is, és nem tudsz érzelmileg vonzódni nőhöz, ezen is el lehet gondolkozni, nem-e arról van szó, hogy szimplán csak azért nem szereted a nőket, mert a férfiakat tudnád szeretni...

2014. okt. 13. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
ne reménykedj, Theos, nem meleg
2014. okt. 13. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, mindenkinek joga van olyannak lenni, amilyen akar, remélhetőleg toleráns társadalomban élünk...
2014. okt. 13. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
mennyi szeretetet kaptál gyerekkorodban és mennyi szeretetet láttál a családodban ?
2014. okt. 13. 13:16
 6/9 csabika1971 ***** válasza:
Semmi gond, csak még nem találkoztál az igazival. Meglátod egyszer majd jön egy nő kibe bele szeretsz és megváltoztat mindent.
2014. okt. 13. 13:34
 7/9 A kérdező kommentje:
# 5 : Szerető, megértő családban nőttem fel, úgy gondolom minden szükségeset megkaptam.
2014. okt. 13. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nők is,ne aggódj. :) szerintem jó a felfogásod.
2014. okt. 13. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg szinte mindenkihez kötődöm akit rendesebben megimerek, ezért ismerek meg kevés embert - kevesebb, de jobb mminőségben. Meg az a gond ha kötődik az ember, hogy a szokásosnál is rosszabb ha valaki távozik az életéből (mindegy milyen okból)
2014. okt. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!