Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme szerelmesnek lenni?
én most lettem elsönek szerelmes 16/F
és áhh beremegek mikor meglátom :/ zavarba tud hozni mindig
szerelmesnek lenni jó:D
Ha viszonozzák akkor sincs sok értelme az egésznek.
Nekem is csak azért lesz feleségem (ha lesz) hogy a genetikám ne haljon ki, és hogy ne fogyjanak el a magyarok!
Azon kívül a romantikus nyavalygások nem tudnak meghatni.
Értelmetlen az egész. Úgyis hazudik mindenki mndenkinek, átvág mindenki mindenkit. Ha nem 5 akkor 10, ha nem 10 akkor 20, de mindig ugyanaz a szopás a vége. Fos az egész úgy ahogy van.
"Nekem is csak azért lesz feleségem (ha lesz) hogy a genetikám ne haljon ki"
Ha így gondolkodsz, akkor valószínűleg nagyon fogod szeretni a feleségedet és a gyerekedet is... Nem muszáj ám mindenkinek gyerekének lennie, az érzéketlen, bunkó emberekből így is van elég:(
Hát neked lehet,hogy semmi.Neked lehet,hogy mindig viszonzatlan.
Nekem van értelme.Nekem nem viszonzatlan.
Hameg neked annyira mindig viszonzatlan,akkor talán lejjebb kéne adnod az elvárásaidból,és egy csúnyább lányba kéne beleszeretned.[Feltételezem,hogy ez a baj..]
De persze..Nem muszály szerelmesnek lenni.Lelehet élni az életedet egyedül is...Lehet 30-40-50-60 évig egyedül élni,meglehet egyedül is öregedni.Meglehet úgyis halni,hogy nem hiányzol senkinek,és kilehet maradni a családi örömökből.Azokból tehát,amikért érdemes élni.[Házasság,babaszületés,megöregedni az mellett,akit szeretsz,és aki csak a tiéd.]Nem hülyeség hidd el,hisz akkor nem így élné le az életét több milliárd ember.
Amúgymeg,ha mindenhez így állnánk hozzá,hogy mi értelme,HA,akkor semminek nincs semmi értelme,és minden felesleges,mert:
Mi értelme élni ha meghalsz?
Mi értelme kutyát tartani ha úgyis elpusztul 10év múlva(vagy előbb)?
Ilyen felfogással haljon meg mindenki,mert semminek nincs semmi értelme:D
"Ha így gondolkodsz, akkor valószínűleg nagyon fogod szeretni a feleségedet és a gyerekedet is"
Ha kicsit szétnézel a világban, akkor láthatod hogy a legtöbb helyen így van. Ugatják azt hogy jajjde szeretik egymást, közben meg úgy élnek mint az idegenek. A különbség az, hogy nem mindenki játssza meg az agyát.
"Nem muszáj ám mindenkinek gyerekének lennie, az érzéketlen, bunkó emberekből így is van elég:"
Ezt meg légyszíves ne te szabd már meg nekem! Az érzéketlen bunkó egy fokkal jobb annál, mint aki még nömagának is hazudik.
Amúgy a szabályzatot olvastad? "Ne a másik kommentelő válaszára regaálj, hanem a kérdésre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!