Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi az elfogadott egy randi esetén, a férfi fizet mindent vagy a nővel feleznek?
"Egy normális nem túl költséges randira hívod el, Te hívOD el, tehát úgy készülsz, hogy Te állod a költségeit. "
Segítek, mert látom nem látod: Egy normális, NEM túl költséges.
Nekem speciel egy vacsora nagyon költséges lenne.
"értelmes esetben maximum 1000 Ft."
"korrekt Tőle" "következő kávézást Te fizeted."
Az első sorig olvastad? Pedig egész jók a válaszaid, azt hittem el is szoktad olvasni, amihez hozzá szólsz.
De értem amit írsz, persze, ha van egy nő aki erőt és energiát fektet abba, hogy naponta új pasival randizzon (de nincs olyan nagy város, ahol ezt túl sokáig megteheti), akkor pár hónapig ingyen vacsorázhat, ha talál elég balekot. De továbbra is, egy vacsora túlzás, nagyobb összegnél a felezés reálisabb, de ott is Te döntöttél úgy, hogy vacsorára HÍVOD meg, nálam meg a meghívás szó még mindig azt jelenti, hogy képes vagyok kifizetni. És nem fogok mondjuk harmadszorra is találkozni valakivel, akinek eszébe nem jut beszállni. És természetesen addig se költök rá sokat.:)
Bármikor megér 1000Ft-ot, hogy ne tűnj kicsinyeskedőnek egy kedves nővel, vagy megismerd, hogy Ő az, és a pénzedet akarja..:)
Én ahhoz a szabályhoz tartom magam (általában), hogy aki meghív, az fizet. Ha én akkor én fizetek, ha a férfi akkor férfi fizeti a randi költésgeit. Mivel legtöbbször nincs előre megbeszélve, hová megyünk, és az sem biztos, hogy azt a helyet én megengedhetem magamnak.
Bár a biztonság kedvéért szoktam vinni magammal, úgy nem is randizok (volt rá példa, hogy azért mondtam le, mert nem volt pénzem). Szeretem magam ilyen téren biztonságba tudni.
Fiatalként én is erőltettem a felezést, de sok férfinak szinte becsületsértés, ha ilyen felhozok. Ezért aztán ott van a részem a pénztárcába, és ha mégis úgy alakulna a dolog, akkor én ki tudom fizetni a fogyasztásom.
De ilyen nagyon ritkán volt. Viszont legközelebb meg én szervezek randit, amit én állok teljesen. Ebbe könnyebben belemennek a férfiak.
28 N
Ha szeretnéd a költségeid csökkenteni, akkor az nem elegáns megoldás, ha ilyen felezős módon fizetteted a lányt. Viszont van egy nagyon egyszerű dolog, amivel én el szoktam érni, hogy kb. 3-ból csak 2 randit fizessek én. (Ezt kb. korrektnek is tartom.)
Mindig előre kell szólni, hogy később mi lesz. Tehát például az első randin mikor fizetek, vagy amikor a lány megköszöni az italt, vagy amikor esetleg ajánlkozik is, hogy felezzünk, ezt mondom:
"Semmi baj, ezt most én állom. Legközelebb majd te hívsz meg engem."
Ennyi a nagy titok. Mindig jelezz jóval előre! És 10-ből 9-szer tényleg a lány fizet következő alkalommal. Ezt lehet is másra alkalmazni, például ha óvszer kell, akkor csak telefonálj neki, hogy ugorjon már be a boltba venni magatoknak egy csomag óvszert, mert te nem érsz rá. Vagy ha átjön hozzád az este, akkor hozzon már egy üveg bort magával. És hasonlók. A legfontosabb mindig jóval előre szólni, hogy ő fog fizetni valamit.
21/F
"vagy megyünk piknikezni vagy jöjjön el hozzám majd főzök én."
Szerintem ezek a dolgok is nagyon romantikusak, amikor látszik, hogy a férfi készül erre. És ebben nincs semmi kivetni való. Én nőként is szoktam élni ezzel... és a fúnál is nagyon értékelem amikor próbálja így a kedvem keresni :)
Valahogy meghittebbnek és személyesebbnek is érezném a dolgot... Én szívesebben hívnám fel így és megtudnám tőle - no, nem direktben - hogy mi a kedvence és megpróbálnám azt elkészíteni.
Csak sok csaj azt hiszi hogy ez rögtön "szexel kell hogy végződjön mert minden férfi egyforma". Holott nem. Persze ha úgy végződik nekem nem baj, de ha nem az sem baj... Mindig annyi legyen ami éppen akkor jó. Többet nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!