Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mi az elfogadott egy randi esetén, a férfi fizet mindent vagy a nővel feleznek?
Általában a barátom fizet, kb minden harmadik alkalommal tudom "kiharcolni", hogy most hadd fizessek én.
Neki normál munkája van, én meg iskola mellett diákmunkázok (így keresek kb havi 20-25 ezret, amiből meg kell vennem tancuccokkat, bérleteket stb). Legtöbbször tiszteletben tartja a kérésem, hogy hadd fizessek én is, de a drágább randik esetén nem engedi :/
Azt senki nem mondta, hogy azt fogjuk mondani, hogy én ittam egy ásványvizet, ez 110 forint, te fogyasztottál 890 forintot, adj 900at hogy ne szórakozzunk az apróval...
Hanem a nőnek kell felajánlania, hogy fizeti felét, vagy a saját részét...
Most nem tudom melyik voltam de mindegy :D
Én személy szerint ( férfi ), sose kérem meg h fizessen, egy normális nő időnként, felváltva stb is fog fizetni vagy szólni hogy felezzetek. Ha pl 5-6 randi alatt egyszer se fizet semmit, akkor azért meggondolom, hogy kell e olyan nő, akinek nincs annyi tartása, hogy hozzáadjon ő is valamit a találkákhoz.
Nekem is mindig a barátom fizet,ha csak nem egy wellness hetvegerol szó, azt persze kozosen.
De ô már rendesen dolgozik ,én suli mellett diákmunka.
És kb havi 1-2x hívom meg mondjuk én kajalni,többet nem is engedne,hogy álljak.
Kár hogy ezzel nagyon sok nő visszaél. Gondolj bele... Meghívatja magát 5 különböző férfival a minden napra és már meg is van a vacsora 0 ft-ért. Undorító az ilyen.
17# tényleg kár, de nem a selejtek alapján kell eldönteni, hanem mindig azt feltételezve, hogy egy igazi nővel vagy.
Még sosem jártam úgy, h ha nem is elsőre, de egy-két alkalom után ne erőszakolták volna ki minimum a felezést vagy ők fizettek mert zavarta őket, hogy eddig én :)
Lehet marha jól választok vagy csak szerencsés vagyok? Nem tudom, de normális nő az normális nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!