Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Miért undorodom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Miért undorodom a csókolózástól?

Figyelt kérdés

Sosem élveztem még a csókolózást, és eddig azt hittem, azért nem, mert nem randiztam még különösebben szimpatikus fiúkkal. Ma végre egy olyan fiúval találkoztam, aki minden tekintetben megfelel az ízlésemnek, külsőt-belsőt illetően is. A randi végén csókolóztunk, de hiába, ugyanolyan undorítónak találtam a nyelvét a számban, mint eddig bármelyik fiúét. Nem az ízzel van gond, hiszen nem dohányzik, és rágózott is előtte.

A mamàm korábban azt mondta, ez azért van, mert nem hagytak időt arra, hogy kialakuljon koztünk a vonzalom, hiszen ehhez több találkozó kellene, nem csak egy.

2015. jan. 11. 19:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze lehet, hogy objektíven nézve a dolgot, hiába lenne tökéletes ez a fiú, akivel ma találkoztam, talán mégsem vett le a lábamról... de ez persze nem fog kiderülni, mert már randi alatt is a csóktól paráztam. Azt hiszem, eléggé kétségbeesett vagyok így, 22 évesen, egyetlen élvezhető csók nélkül. :(
2015. jan. 11. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én se szeretek csókolózni :D soha egy fiúval se szerettem, én is feltettem már sokszor magamtól ezt a kérdést...most egy nagyon nagyon helyes, népszerű fiúval járok aki tényleg menő, jóképű és egyben édes és tudom, hogy imád, mégse szeretek vele csókolózni...nem tudom mért van ez...20/L
2015. jan. 11. 23:40
 13/13 anonim ***** válasza:

próbáld ki lánnyal. Meg az utolsó válaszoló is.

Akár egymással is szerintem.

2015. jan. 13. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!