Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Miért undorodom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Miért undorodom a csókolózástól?

Figyelt kérdés

Sosem élveztem még a csókolózást, és eddig azt hittem, azért nem, mert nem randiztam még különösebben szimpatikus fiúkkal. Ma végre egy olyan fiúval találkoztam, aki minden tekintetben megfelel az ízlésemnek, külsőt-belsőt illetően is. A randi végén csókolóztunk, de hiába, ugyanolyan undorítónak találtam a nyelvét a számban, mint eddig bármelyik fiúét. Nem az ízzel van gond, hiszen nem dohányzik, és rágózott is előtte.

A mamàm korábban azt mondta, ez azért van, mert nem hagytak időt arra, hogy kialakuljon koztünk a vonzalom, hiszen ehhez több találkozó kellene, nem csak egy.

2015. jan. 11. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert frigid vagy.
2015. jan. 11. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Talán igen talán nem. Talán még éretlen vagy.
2015. jan. 11. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Könnyeben tudnék válaszolni ha ismernélek.

Az sem mellékes mennyi idős vagy.

2015. jan. 11. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Igaza lehet a Nagymamádnak.
2015. jan. 11. 19:55
 5/13 Rékcsi ***** válasza:
A nagymamádnak tökéletesen igaza van. Nem is értem minek csókolózol valakivel, akit csak egyszer láttál. Hány éves vagy?
2015. jan. 11. 19:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok frigid, mert képes vagyok orgazmust àtélni, és éretlen sem lehetek. 22 vagyok.

Vajon ez fakadhat önbizalomhiànyból? Tinédzserként állandóan megaláztak a külsőm miatt, ez néha tettlegességig fajult.

2015. jan. 11. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Talán nem a fiúkhoz vonzódsz, csak félsz magadnak is bevallani.
2015. jan. 11. 20:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Dehogynem a fiúkhoz vonzódom! :) Ebben az egyben biztos vagyok.
2015. jan. 11. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez rinya, akibe szerelmes vagy vagy baromira felizgat annál élvezni fogod, én fiuként vagyok így és csak akkor élvezem a csókot ha megvan a kémia. Persze lánnyal...
2015. jan. 11. 20:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig csak egy fiú volt, akivel - szerintem - élveztem volna a nyelves csókot, mert kezdtem izgalmat érezni, ahogy szorosan magához ölelt és csókolgatott, de amikor beszabadult a számba... akkor csókolóztam először és utoljára dohányzó fiúval, mert az egyszerűen valami hányadék volt. :/
2015. jan. 11. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!