Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Miért undorodom a csókolózástól?
Sosem élveztem még a csókolózást, és eddig azt hittem, azért nem, mert nem randiztam még különösebben szimpatikus fiúkkal. Ma végre egy olyan fiúval találkoztam, aki minden tekintetben megfelel az ízlésemnek, külsőt-belsőt illetően is. A randi végén csókolóztunk, de hiába, ugyanolyan undorítónak találtam a nyelvét a számban, mint eddig bármelyik fiúét. Nem az ízzel van gond, hiszen nem dohányzik, és rágózott is előtte.
A mamàm korábban azt mondta, ez azért van, mert nem hagytak időt arra, hogy kialakuljon koztünk a vonzalom, hiszen ehhez több találkozó kellene, nem csak egy.
Könnyeben tudnék válaszolni ha ismernélek.
Az sem mellékes mennyi idős vagy.
Nem vagyok frigid, mert képes vagyok orgazmust àtélni, és éretlen sem lehetek. 22 vagyok.
Vajon ez fakadhat önbizalomhiànyból? Tinédzserként állandóan megaláztak a külsőm miatt, ez néha tettlegességig fajult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!