Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komoly kapcsolatot kereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatot kereso 30as ferfiak, mennyi idot varnatok a kiszemeltetekre?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy 29 eves ferfival es nem tudom mi lenne az idealis ido mielott lefekszem vele, nem szeretnem ha konnyuverunek tartana, de elerhetetlen sem szeretnek lenni.

Nem melleslleg iszonyat izzik koztunk a levego, es en is kivanom, de komolyan gondolkodom, nem csak egy ejszakara vagyom es szeretnem ha ezt megertene.

Van "idealis ido" vagy hany randi utan?

2015. jan. 11. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2015. jan. 11. 11:14
 2/10 CptTomato ***** válasza:
94%
Nincs ideális idő.. akár az első randin akár a 10en fekszetek le...nem az fogja eldönteni hogy folytatás is lesz-e vagy hogy milyen lesz a folytatás?! F/27
2015. jan. 11. 11:15
 3/10 A kérdező kommentje:
23
2015. jan. 11. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs ideális idő, legalábbisz szerintem, mint ahhogy 2 egyforma ember sem.

Csajommal első találkozás alkalmával volt suex. Tudtuk, mit csinálunk, nem gyerekek vagyunk. Kb 300 km-et utaztam.

Lassan 4 éve volt, 3 éve élünk együtt, most babaprojekt van.

Nem a szex ideje határozza meg a kapcsolat komolyságát...

28F

2015. jan. 11. 11:18
 5/10 A kérdező kommentje:

En szeretnek varni, nem egybol az agyban kikotni, megismerni egymast, de szo se rola en is kivanom ot es nem szeretnem ha azt gondolna csak jatszadozom vele.

Szoval barmi jo tanacs johet.

2015. jan. 11. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Elnézést az elírásokért, nem vagyok kibékülve a virtuál billentyűzettel, pedig már vagy 6 éve használom...
2015. jan. 11. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Tehát nem vagy már kislány. Nincs szabály erre, de 2-3 hét nem árthat meg. Ha szeret a barátod, könnyek kibírja.
2015. jan. 11. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bizonyos kor felett már nem gondolkoznak olyanon az emberek, hogy túl korán,vagy túl későn lefeküdni. Akkor ideális, mikor érzed a másikon, hogy kíván és te is őt.
2015. jan. 11. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Addig, amíg a kapcsolat el nem jut arra a szintre.
2015. jan. 11. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki csak szexre hajt, az is kibír pár hetet, utána is dobhat. Nem ezen múlik.

Elsőrandis szexből is lett már hosszú kapcsolatom és több hetes várakozás után is előfordult már, hogy az ágyban derült ki, hogy egyáltalán nem passzolunk össze.

2015. jan. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!