Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy nővel sem még rövidebb kapcsolatot sem kialakítani?
Figyelt kérdés
Furcsa és nehéz számomra valaki mással is foglalkozni, az ő vágyaira is figyelni.2014. dec. 31. 10:03
1/10 anonim válasza:
Mert magadnakvaló önimádó seg.. .j vagy amúgy a kerdesed alatt ott is van a válasz
2/10 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló mondja.
3/10 anonim válasza:
szerintem ba*szni bele, hogy mások mit gondolnak!
4/10 anonim válasza:
Első, miért kell ilyen bunkó módon leugatni? Azért jön fel és teszi fel a kérdést, mert rájött és tudja, baj van vele, változni akar. Ez olyan, mint egy alkoholista azt mondaná, le akar szokni az ivásról, te meg odamennél belerúgni.
5/10 anonim válasza:
hát, alapból elég önző lehetsz, de egyébként voltál már szerelmes?
6/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, főleg mert én is dettó ilyen vagyok. Szerintem egyszerűen csak túlságosan függetlenek vagyunk és nem bírjuk a párkapcsolattal járó kötöttségeket. Nekem ezért nem is volt barátnőm mert erőltetnem kellene magam hogy foglalkozzak vele ez pedig nem így kellene hogy működjön ezzel én is tisztában vagyok.
7/10 anonim válasza:
Ez éppen előny kellene, hogy legyen. A nők arra vágynak, hogy semmibe vegyék őket. Lehet, hogy egyszerűen csak nem nézel ki jól.
8/10 A kérdező kommentje:
11:03 : Pl. nekem kényelmetlen, hogy el kell hozzá utazni.
2014. dec. 31. 11:16
9/10 anonim válasza:
mert egy önző bunkó vagy
akkor mit akarsz egy nőtől, ha nem tudsz vele foglalkozni?
10/10 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt az önzőzést. Te mégis miért utazol el hozzá? Hogy TE jobban érezd magad, hogy legyen kivel NEKED lefeküdnöd, hogy legyen kit NEKED megcsókolnod. Minden egyes cselekedeted végeredményben SAJÁT MAGAD céljait szolgálják úgyhogy ti legalább annyira önző seggfjek vagytok csak nem valljátok be. (Vagy csak szimplán korlátoltak vagytok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!