Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komoly kapcsolatban vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatban vagyok, de hiányzik a vadászás. Más is van aki hasonlót érez?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk, minden rendben köztünk, szeretjük egymást, sosem csalnám meg. De egyszerűen nagyon hiányzik a csajozás, hogy elmenjek valahová és elcsábítsak egy lányt, de nem az, hogy megd*gjam egyszerűen csak a "vadászat", a csábítás, meg az első randik. Más is van így vele? Van erre valami megoldás? Megcsalni nem fogom, mert szeretem, az meg, hogy Vele játszunk ilyen szerepjátékot, hogy el kell csábítanom, meg baromság, az nem lenne olyan.

2015. jan. 7. 04:06
1 2
 11/14 Bence_ ***** válasza:

Beszéld meg vele.

Szerintem ő is érzi amikor nem vagy vele 100%-an. Aztán lehet, hogy neki is hiányzik, hogy vadásszanak rá.

2015. jan. 7. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Én most csinálom, hogy legyen vadász engedélyem. Valami jó puska is kéne, te milyet használtál?
2015. jan. 7. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
A férfiak 95%-a hasonlóan érez, nem vagy egyedül. Állitolag van egy monogámia-gén, ami ha benned van akkor halálodik képes egy nő kitölteni a vágyaidat. Ez elég ritka, de láttam már 2 db ilyen férfit. A többi úgy érez mint te, max tagadja maga előtt is.
2015. jan. 7. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább alakítsátok át a kapcsolatot barátsággá, vagy egy időre szakítsatok.Nem vagy szerelmes bele, azt biztos, mert akkor nem hiányozna semmi!
2015. jan. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!