Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban vagyok, de hiányzik a vadászás. Más
is van aki hasonlót érez?
Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk, minden rendben köztünk, szeretjük egymást, sosem csalnám meg. De egyszerűen nagyon hiányzik a csajozás, hogy elmenjek valahová és elcsábítsak egy lányt, de nem az, hogy megd*gjam egyszerűen csak a "vadászat", a csábítás, meg az első randik. Más is van így vele? Van erre valami megoldás? Megcsalni nem fogom, mert szeretem, az meg, hogy Vele játszunk ilyen szerepjátékot, hogy el kell csábítanom, meg baromság, az nem lenne olyan.
Én is ebben a cipőben járok... Hát nem tudom mi lenne a legjobb megoldás....
2015. jan. 7. 04:08
3/14 anonim válasza:
Cserélnék veled. Szarok a vadászásra csak lenne már meg a vad, akivel elkezdhetem a munkámat.
2015. jan. 7. 04:10
4/14 anonim válasza:
Kasztráltasd magad, mielőtt másik lányok érzelmeivel játszanál.
2015. jan. 7. 04:17
5/14 A kérdező kommentje:
Kinek az érzelmeivel játszottam? Szerintem senkiével, nem szoktam lányokat felszedni, meg hitegetni és a barátnőmet továbbra is szeretem nagyon, csak egyszerűen hiányzik a vadászat, lemenni valahová és a kihívás, hogy azt a lányt amelyik megtetszik elcsábítsam. De ettől még nem csalom meg és nem csaltam meg még egy barátnőmet sem és nem is randizgatok senkivel mellette.
2015. jan. 7. 04:25
6/14 anonim válasza:
Szerintem bár nő vagyok
Nem lehet hogy régóta tartó kapcsolatod túl egyhangú? ??
2015. jan. 7. 04:41
7/14 anonim válasza:
"nagyon hiányzik a csajozas"
Akkor annyira megsem szereted a baratnodet.
Pedig itt bizony vagy megszoksz vagy megszoksz.
Rajtad all.
2015. jan. 7. 05:40
8/14 anonim válasza:
Régen mi volt a helyzet? A kapcsolatotok korábbi szakaszában is éreztél ilyet?
2015. jan. 7. 05:42
9/14 PearlDiver válasza:
Szoktam érezni hasonlót, de engem mondjuk nem érint olyan hangsúlyosan.
A barátnőmet viszont igen... elég nehezen győzi le az érzést, hogy élvezi amikor többen tepernek érte. Mivel komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat és hosszú távra tervezünk, ez nyilván nem esik nekem olyan jól...
Azt tudom javasolni, foglald el magad a jövő tervezgetésével (már ha te is így gondolkodsz). Vannak tök jó könyvek párkapcsolat témában, neves pszichológusoktól stb. Ezeket érdemes olvasni. Egymással is beszélgessetek, nyugodtan el is mondhatod neki hogy mit érzel, talán könnyít rajtad valamennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!