Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha valaki nem jelenít meg olyat a facebookon, hogy egyedülálló vagy kapcsolatban vagy házas, az mit jelenthet? - nincs kapcsolatban és elérhető?
- nincs kapcsolatban és elérhető?
- kapcsolatban van, de nem az igazi, s nyitott?
- titokban akarja tartani azok előtt, akik még nem tudják?
Nem biztos, hogy tökéletes kazegória.
na jó, álljon meg a menet, nem olyanokra gondoltam, akiket sosem láttam meg sosem beszéltem velük, hanem akiket ismerek, s megismerkedés után kerültek facebook ismerősök közé.
tehát nem ott élem az életemet.
nem sosem látott ismeretlen ismerősökről volna szó, hanem viszonlyag új ismerősökről.
Ebből semmit nem lehet leszűrni.
Nekem és a férjemnek speciel be van írva, hogy házasok vagyunk, de nem egy olyan házaspárt ismerek, akiknek meg nincs beírva semmi. Tehát nem jelenítenek meg semmilyen párkapcsolati adatot magukról. És valakik azért teszik ezt, mert nyitottak másokra is, van aki meg azért nem, mert szerinte ez nem tartozik másokra, vagy még ezer más oka lehet.
"akiket sosem láttam meg sosem beszéltem velük, hanem akiket ismerek, s megismerkedés után kerültek facebook ismerősök közé."
Ez egy dolog, ettől még a Facén élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!