Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha valaki nem jelenít meg olyat a facebookon, hogy egyedülálló vagy kapcsolatban vagy házas, az mit jelenthet? - nincs kapcsolatban és elérhető?
- nincs kapcsolatban és elérhető?
- kapcsolatban van, de nem az igazi, s nyitott?
- titokban akarja tartani azok előtt, akik még nem tudják?
Nem biztos, hogy tökéletes kazegória.
Én egyedülálló fiú vagyok, de nekem sincs kiíratva ilyesmi. Nálam következőket jelenti:
1. Úgy érzem nem akarom senki orrára kötni, hogy most akkor egyedül vagyok-e vagy miért vagyok egyedül.
2. Facebook az egyik legnagyobb adathalásza világon. Erre sajnos én is túl későn jöttem rá, amikor biztonsági mentést csináltam a profilomról (van az oldalon ilyen funkció) és tényleg még a törölt bejegyzéseket is (!) megjegyzi örökre. Azóta igyekszem jobban kezelni az adatbiztonsági beállításokat, nem írok ki baromság posztokat, meg például olyan beállításokat használok, hogy idegenek ne láthassák a kedvelt zenéimet és letiltottam, hogy ha ismerősök bejelölnek a bulifotókon vagy bármilyen megjegyzésben, az az én profilomban ne jelenjen meg. Mai világ sajnos egy veszélyes hely, munkáltatók lazán lecsekkolják a fészed, komolyabb cégeknek pedig Zuckerberg pénzért kiadja másnak az adataidat. Úgyhogy csak nagyon óvatosan. Amiket ember megtud az én adatlapomról, az a születési év, lakhely, suli, munkahely, hogy ha valaki újonnan megismer (és ez nem azt jelenti hogy "hé veled buliban találkoztam" és utána le se s**r), akkor meg tudjon találni.
Kérdeznék, hogy akkor minek vagyok fent, de egyszer töröltem le magam és utána rájöttem, hogy nem tudok kommunikálni fb chat nélkül ingyen és nem tudtam találkozókat megbeszélni például koncertekre.
3. Dedós dolognak tartom ezt a kapcsolat-státusz kiírásos valamit. Ha meg azt is kiírom, hogy "egyedülálló", attól magától nem fog több lány jönni, meg amúgy sem fészen kell keresni őket. Legfeljebb felhívod a figyelmet és adsz egy üzenetet magadról, hogy "nézd, egy bekockult szűz nyomorék".
Ha lenne is valakim, akkor se íratnám ki. De a párkapcsolatokat nem nekem találták ki, ez van, "bekockult életképtelen szűz nyomorék" vagyok, ilyen a személyiségem, elfogadtam a sorsom és meghagyom őket a "hanyatló nyugat ópiumának".
Mit bonyolítjátok?
Egyszerűen le van sz***a
a #6 nagyon mellélőtt, mert attól, hogy megnézek egy adatot a facebookon valakiről,. akivel heti 4-5 nap találkozom, s beszélgetek is, attól nem élek a FÉSZen ahogy mondani szokás.
de szerintem (bár biztos magamból indulok ki), azok nem írják ki, akik kapcsolatban vannak, hazudni nem akarnak, s kacsintgatnak másfelé is, vagy azért nem írják ki, mert sokkal jobb, ha aki tudni szeretné az nem facebookon élve tudja meg akármi is a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!