Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy fiúval,aki alattomos módon először megszerettette magát,aztán mikor már lefeküdtem vele,elárulta,hogy részéről ez csak a szexről szól,nincsenek érzelmei felém. Ez most nagyon rossz érzés nekem. Most jöttem csak rá igazán,hogy kihasználtak. Hogy lépjek ezen túl? És mit kezdjek vele? Dühös vagyok rá,de leginkább magamra,hogy hittem neki és bíztam benne. :-(
2015. jan. 7. 00:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"de jólesett elhinni, hogy valakit érdekelhet a lelkem is, nemcsak a testem."

BTW mi okod van ebben ketelkedni?

2015. jan. 7. 01:25
 12/15 anonim ***** válasza:

sajnálom, ez a legrosszabb fajtából volt, nem a te hibàd! visszautasitás után még kitartó volt. de mi változott meg, hogy mégis megszetetted?

a legfontosabb :ne legyen az, hogy mostantól mindej kitartó utánadfutó pasi gyanus lesz

2015. jan. 7. 01:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Ha egy olyan fiú, aki tetszik is, hónapokig keres, érdeklődik, szerintem akaratlanul is meg lehet kedvelni/szeretni őt! Ahogy telt az idő, megismertük egymást közelebbről,és én így szerettem meg. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a legtöbb pasit csak a testiség érdekli. Ezt általában be is vallják, de ez a bizonyos fiú addig tepert, amíg végül elérte, amit akart. A legszebb az egészben az, hogy ő ezt pofátlanul folytatni is akarja közöttünk. Mármint a szexkapcsolatot érzelmek nélkül. De ez nekem nem megy. Nekem fáj, hogy ő csak tárgyként kezel. Ennél azért többre tartom magam. Csak ez fáj most és jólesik kiírni magamból.
2015. jan. 7. 01:55
 14/15 anonim ***** válasza:
hány éves a pasi?
2015. jan. 7. 02:27
 15/15 anonim ***** válasza:
én erre csak azt tudom írni itt mindenkinek, akik azt hiszik, h minden pasi, aki egyből megfektet vkit, h csak a testiségre hajt, h én pl. nem ilyen vagyok. Első talinál összejött a csajjal a dolog, de én bas**ttul szerettem, mert kb. a kérdezőhöz hasonlóan két hónapot levelezgettünk. Szóval megértem a kérdezőt, csak itt én vagyok a kan + engem nem vertek át talán, vagy, ha igen, akkor nagyon rosszul csinált vmit, csak ezzel a végével ártott nekem, de ezzel is csak lelkileg. Sőt végül is, én csesztem el a kapcsolatot, de majd rájön talán öreg korában, h más nem szerette ennyire, max. a testét, s kellett volna egy második esély. Csak második esély azoknak jár, akik nem érdemlik meg sztem, legalábbis többnyire.
2015. jan. 7. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!