Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy fiúval,aki alattomos módon először megszerettette magát,aztán mikor már lefeküdtem vele,elárulta,hogy részéről ez csak a szexről szól,nincsenek érzelmei felém. Ez most nagyon rossz érzés nekem. Most jöttem csak rá igazán,hogy kihasználtak. Hogy lépjek ezen túl? És mit kezdjek vele? Dühös vagyok rá,de leginkább magamra,hogy hittem neki és bíztam benne. :-(
2015. jan. 7. 00:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
n + 1
2015. jan. 7. 00:37
 2/15 anonim ***** válasza:
xddd
2015. jan. 7. 00:40
 3/15 NewFreeee ***** válasza:

1. Egyszerűen. Fogod és átléped.

2. Semmit. Tudnál bármit is? Nem...

3. Akkor jó hülye vagy...

2015. jan. 7. 00:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idő utàn " adtad oda magad "? :)
2015. jan. 7. 00:42
 5/15 anonim ***** válasza:

"Megmondtam már, minden egyes menőnek

Jut egy strigula, a sitten majd betörnek.

És megmondtam már minden kamasz lánynak,

Ha hülye, vagy mint a tök, ki is használnak.

Szeretetet nem kaphatsz orális szexért,

A fiú csak trükközik, ne hidd hogy megért.

Amelyik azt mondja, várjunk, még kérlek,

Na, azzal állj szóba, a többi prédának nézett,

És tudom, hogy dolgozik a hormon meg az ego,

De lásd meg végre, az élet is egy Lego.

Börtönt építesz vagy vidámparkot?

Döntsetek végre, gyerünk, mit akartok?

Pózolni a neten vagy valódi szerelmet?

Folyton balhézni vagy nyugodt életet?

Másokkal törődni vagy végre magaddal?

Hogy tél helyett barátkozz a tavasszal."

2015. jan. 7. 00:43
 6/15 anonim válasza:
Az előző háromra nem érdemes figyelni, viszont a tényt fogadd el, hogy neki ez számított. Ő ilyen. Később lehet változik és az ágyékán kívül majd más is érdekli egy nőben. Neked ebből lett egy tapasztalatod most, és a lefekvéshez te is kellettél. Hülye voltál oké, máskor nem kell előfordulnia. Ha az érzelmi krízisen túlteszed magad, úgyis ki fog kopni a mindennapjaidból és elfelejted, de ha róla beszélsz(itt is), akkor nem nagyon fog..
2015. jan. 7. 00:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Alattomos egy dolog tud lenni bedőlni a 234123. kamu ígéretnek. :(
2015. jan. 7. 00:52
 8/15 anonim válasza:
Az 5-ös által idézet jutott nekem is eszembe először, hallgass FankaDelit! :D
2015. jan. 7. 00:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszok érdekelnek csak! Hónapokig beszéltünk barátként, ő elmondta, hogy többet szeretne tőlem, de én nem akartam semmit. Aztán annyiszor keresett és érdeklődött, hogy elkezdtem érezni iránta valamit. Ezután egyre közelebb engedtem magamhoz,és le is feküdtünk egymással. Többször is találkoztunk. Szóval lehet ítélkezni, meg okoskodni, de nem hiszem, hogy a helyemben mindenki ellen tudott volna állni. Tudom,hogy naiv vagyok, de jólesett elhinni, hogy valakit érdekelhet a lelkem is, nemcsak a testem.
2015. jan. 7. 00:58
 10/15 anonim ***** válasza:

"ő elmondta, hogy többet szeretne tőlem, de én nem akartam semmit. Aztán annyiszor keresett és érdeklődött, hogy elkezdtem érezni iránta valamit."

Itt a megoldás: nemet mondtál neki. Neki meg kellettél a szexre. Mi maradt hátra? Emiatt elkezdett nyomulni, ostromolni, és sokszor keresni, hogy azt hidd, fontos vagy neki. És csak megkapott, aztán pedig off. Erre figyelj oda máskor.

2015. jan. 7. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!