Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen cikis "csókos" emlékeitek vannak?
Figyelt kérdés
Itt gondolok pl. első csókos bakikra, vagy egy hirtelen jött csókra rosszul reagáltatok...2010. febr. 5. 17:04
1/12 anonim 

válasza:

egyszer kissé becsiccsentett állapotban "lesmároltam" a saját anyám ráadásul lány vagyok :)
2/12 anonim 

válasza:

Azt nem merem leírni, mert az Amerikai pite 8-ban benne lenne...
3/12 anonim 

válasza:

Csak majdnem csókos van..egyik srác nyomult, nem vette a lapot, hogy húzzon a fenébe. Aztán le akart smárolni, és úgy szájba vágtam, hogy kicsattant az ajka, és rendesen vérzett. De legalább utána békén hagyott.
21/L
4/12 anonim 

válasza:

Én nekem azvolt h berugtam és lesmároltam a tanáromat xd...Hát igennn...Ciki volt xd
5/12 anonim 

válasza:

egyszer heves smárolás közben belekapott a barátom az ajkamba a szemfogával, felrepedt és vérzett mint atom.. xD
6/12 anonim 

válasza:

Tüsszenteni kellett.. xD
a mellékhatások azok ellettek kerülve mert hangom mmmmm!! re abbahagytuk DX
8/12 anonim 

válasza:

egyszer megcsókoltam egy lányt és halkan azt mondtam neki: büdös a szád egy kicsit. de olyan érzékien hogy nem vette a lapot mert valszeg azt hallotta: szeretlek. ezt fixa ideának nevezzük.
9/12 anonim válasza:
nekem pont összejött vna az első csók( persze már aztóta volt már több is). Szo a srác a szemembe nézett én is az avöébe a acsilalgok alatt álltunk, tiszta romantika lett vna ár az ajkai közeledtem a szám felé mikor benyögtem h még nem smároltam..xD...utánna egy jódarabig megsem szólaltam.. aztán szétmentünk majd később megint összejöttünk.nah akkor hétig nem smárolt le..xD
10/12 Just Happy 94 

válasza:

hát nekem annyi volt, hogy mikor éppen smároltunk, eszembe jutott valami oltári nagy baromság, amin röhögnöm kellett, de persze a barátom nyelve a számban. nem bírtam ki, és elkezdtem szakadni a röhögéstől, miközben a tüdőmben levő összes levegőt ezekkel együtt a barátom szájába fújtam... nagyon gáz volt, azóta már nem vagyunk együtt (nem ezért..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!