Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy csókos kérdés de nem a szokásos? :')
lehet rágóval is, de én azzal nem szeretek annyira..tök mindegy merre fordítod, úgyis lehet h közbe mikor merre fogod, de általában az ember jobbra kezd..de azt majd ugyis látni fogod:)
minden jot, puszi
Ha látod hogy meg akar csókolni viszont te nem szeretnéd akkor fog meg a vállainál és told el.
Ha meg szeretne csókolni akkor nem kell jobbra-balra dönteni a fejed hanem majd fog az alakulni magától is.
Ha előtte rágózol akkor jobb ha kiköpöd mert nem minden fiú szereti ha van még egy társatok a csókban. De ha bent is marad akkor próbálj meg nem vadul csókolózni mert akkor a rágó esetleg olyan helyre megy hogy amikor befejezitek kiesik(láttam már ilyet)
De nekem ha bent marad a rágó akkor általában ellopja a barátom:)(Tudom gusztustalan de ha már testnedveket cseréltünk a rágó nem gond.)
Első csók lesz?
hát ha első csók,mindenképp köpd ki a rágót..:) amúgy szerintem azzal sem gáz,mert nekem ha néha bentmarad,soha nem veszik észre:D
az meg, hogy merre döntöd a fejed, ahogy előttem is írták,majd jön:) bár én pl úgy nem tudok,ha balra kell döntenem a fejem:$:D
sok sikert^^ majd azért leírod légyszi, hogy hogy ment a randi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!