Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Járnátok olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok olyannal, aki füvezik?

Figyelt kérdés

én még csak nem is dohányoztam soha életemben.

L23

2015. jan. 6. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
elég gáz, ha drogos a partner
2015. jan. 6. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Lányok igen, nők nem.
 3/10 anonim ***** válasza:

Én szívtam régen, meg mi egy más...

Eléggé leépíti az embert, hosszútávon nem kapcsolatra való életvitel.

Szóval a válaszom: nem.

27L

4/10 anonim ***** válasza:
67%

Remélem tudjátok, hogy az alkohol ezerszer károsabb, mint a fű. Ezt úgy mondom, hogy én is piálni szoktam és még soha az életben nem füveztem.

Tudtátok hogy minden társadalomba kell valami, amit lehet démonizálni? A nyugati civilizációban ilyen a fű, vagy úgy általában a kábítószerek, miközben meg mindenki piál?

És azt tudtátok, hogy az arab és az iszlám kultúrákban meg a kábítószerek azok, amiken élnek az emberek és az alkoholizálókat nézik ki úgy, mint nálunk a drogosokat?

Szóval először nézzetek már magatokba, ba-.szki. Az alkohol is ugyanolyan, mint a fű. Akár az is lehetne a kérdés, hogy "Járnátok olyannal, aki szokott alkoholt inni?"

Ráadásul nem is tudjuk mennyit szokott füvezni. Ugye nem mindegy, hogy napi kettőt szív, vagy mondjuk havi kettőt? Ahogy a piánál sem mindegy, hogy valaki megiszik heti három, vagy napi három sört.

2015. jan. 6. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

olyannal is jártam már, aki terjesztette. abban az időszakomban ez külön jól jött, mert minden hétvégén ingyen volt a joint. különben én sem dohányzom, próbáltam már, de nem igazán tetszett.

nem voltam sosem nagy füves, így sem hosszú, sem rövid távú hátrányát nem tapasztaltam. alkalmanként ha megkínálnak vele, társaságban most is beleszívok. ugyanolyan, mint bármilyen alkohol, ha kitöltik a vodkát meg a pálinkát is megiszom, mert miért ne. attól még alkesz sem vagyok.

ámde ha valakinek csak ez körül forog az élete, ha naponta 5 g nélkül nem tudna meglenni, az nem a legpozitívabb tulajdonsága. egyik barátnőm kemény füves, sok pénzt áldoz rá, és sosem tudom, ha neten beszélünk, hogy most éppen milyen állapotban van, beszámítható-e amit mond, akármi. ez zavaró lenne. de ha csak alkalmanként, néha beleszív, mint én, az nem zavarna. a jó hangulatot nem csak szerekkel lehet elérni, ez tény, de ha már van, akkor a buli általában csak jobb szokott lenni.

22/l

2015. jan. 6. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Most le fognak pontozni, de a marihuána körülbelül annyira drog, mint a kávé, vagy a cigi. Nem egyenlő a heroinnal és társaival, azért mert itthon az emberek begyepesedettek, attól még az alkalmi füvezgetés semmivel sem rosszabb mint például az alkalmi iszogatás.

Egyébként én nem élek vele, és lány sem vagyok, de engem nem zavarna, kivéve ha tényleg függ ettől az illető, és ez a legfontosabb neki. Találkoztam már ilyennel, és az tényleg gáz.

2015. jan. 6. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha csak alkalmilag csinálja és nem az én jelentétemben, akkor addig oké.

20/L

2015. jan. 6. 16:46
 8/10 Zoloticska ***** válasza:

Mindenképpen kerüld az olyan partnert aki bármiféle tudatmódosítóval él.

Ez vonatkozik a fűre meg a piálásra is.

Semmi jó nem sül ki belőle.

Pl: egy srác mindenképpen meg akarta fűzni a barátnőjét, hogy betépve szexeljenek. Ha bejön és jó, akkor ez hová vezetne?

Egy normális életvitelbe semmiféle drogozás még a fű sem fér bele, még alkalmilag sem.

És a mértéktelen piálás sem még ha csak alkalmi jelleggel van akkor sem.

2015. jan. 7. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jan. 19. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban teszed, ha nem (bár egy kicsit megkésve írok). Egyszerűen bekerülsz egy drogos ismeretségi körbe, akik lehúznak az ő szintjükre. Ha ilyen kis ártatlan vagy, aki még csak egy cigit sem szívott el, akkor nem neked való, és könnyen lezüllesz. Csak hogy a fejekben is rendet tegyek a fű egyáltalán nem olyan ártatlan dolog, mint aminek beállítják, kinyírja az agyi keringést, és 40 évesen meghalsz tőle agyvérzésben. A személyes tapasztalatom is ugyanerre utal, talán 5x ha szívtam, de minden alkalommal 3-4 napig "másnapos" voltam tőle, olyan tompa mint állat, és nem tudtam gondolkodni. Az alkohol ugyanígy leépít, csak ahhoz filmszakadásig kell innom, és azért a kettő között elég nagy a különbség. 29f
2015. márc. 14. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!