Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti járnátok olyannal akinek...

Ti járnátok olyannal akinek nem fogott meg a külseje?

Figyelt kérdés
Mindig is ellene voltam, hogy az ember olyannal járjon aki még csak nem is tetszik neki. Nem azt mondom hogy legyen a másik 10/10-es, de a minimum vonzódás kell egy kapcsolathoz. Erre én, aki mindig is ellene volt, megkedvelt egy fiút aki külsőre egyáltalán nem az esete, de személyiségre szinte tökéletes. Nem vagyok egoista egyáltalán, nem tartom magam hú de gyönyörűnek, de szebb vagyok az átlagnál, és sok udvarlóm akad. Sportolok is, tehát törekszem arra hogy formáljam a testem és egyre szebb legyek. Az interneten ismerkedtem meg egy sráccal, találkoztam is vele, de külsőre nem az esetem. A fiú 185 centi magas és 58 kiló, szinte az anorexiás kategória, én a vékony srácokat kedvelem alapól is de ez már szerintem is túl vékony, ezen kívül még az arca sem tetszik. És most a legrosszabb... kedvelem a srácot, de az agyam folyton azt üvölti hogy nem kell ez neked, te ennél jobbat érdemelsz, te ennél ezerszer jobbat is elutasítottál már, te nem ezért küzdesz, nem ezért maradtál sokáig szingli hogy egy ilyennel járj. Tudom hogy egy szörnyű ember vagyok amiért ilyeneket érzek, de nem tudom irányítani a gondolataimat, úgy érzem hogy még ha én el is fogadnám a fiú külsejét, szégyellném bemutatni a családomnak, a barátaimnak, félnék hogy leszólnák és nem tudnék mit mondani... pedig a srác tudom hogy mindennél jobban szeretne, sosem csalna meg és én lennék a mindene, de nem tudom félretenni az egomat, elhatározom hogy elfogadom úgy ahogy van aztán mégsem megy! És nem akarom őt sem még jobban megbántani. Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2014. jún. 22. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is így votlam egy lánnyal, nem akartam kicseszni vele, vagy kihasználni, úgyhogy én hagytam, mert nem lett volna hosszú életű kapcsolat:D
2014. jún. 22. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
185 centivel 58 kiló az nem szinte anorexiás kategóri... az anorexiás. Amúgy nem járnék olyannal akinek nem fogott meg a külseje.
2014. jún. 22. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért mert nagyon sovány, még nem biztos, hogy anorexiás........
2014. jún. 22. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
én tudod mit csinálnék a helyedben? ha tényleg annyira megfogott a belseje és maradnál vele életed végéig akkor gyere össze vele és legyél jó háziasszony :P egyik ismerősöm összejött egy cukrász lánnyal, elég gyorsan felszedett pár kilót :D ha az a gond, hogy vékony akkor old meg, hogy ne legyen az, persze ne erőszakos módon!
2014. jún. 22. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem itt hülyeség a csávóra húzni az összes 'hibát'. Már 2 mondat után lejött hogy bizonytalan vagy, némi önértékelési problémával ( el is fogadnám a fiú külsejét, szégyellném bemutatni a családomnak, a barátaimnak), ezek szerint te félsz ez ügyben és tuti más dolgokban is vállalni önmagad, a saját ízlésed, véleményed.
2014. jún. 22. 16:50
 6/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy te másoknak akarsz megfelelni, nem pedig magadnak. Így soha nem fogsz igazán boldog lenni. Elsősorban az legyen a fontos, amit te gondolsz. Lehet hogy a srác nem a te eseted, de biztosan jobban szeretne és megbecsülne, mint egy "macsó" srác, aki még melletted tartana 4-5 csajt sunyiban. Így rajtad áll a választás. Boldog akarsz lenni úgy hogy szeretnek és megbecsülnek, vagy másoknak megfelelni?
2014. jún. 22. 17:10
 7/10 anonim válasza:

A jól kinéző férfiak 90%-a egy bunkó f**szkalap. Tudod miért? Mert pont ettől nő meg úgy az egójuk. Már túl magabiztosak. Ezeket hívjuk köcs*gnek.

Aztán van a másik kategória. Nem néz ki jól, de a belső tulajdonságai pont emiatt fejlődtek magas szintűre. Annyit gondolkodott már a megoldásokon, annyi mindent letett az asztalra, hogy szinte már bölcsnek számít. Hihetetlen, mikre képesek ezek az emberek...

Idővel pedig ha úgy akarják, teljesen átformálják a külsőjüket is!

Az én öcsém erre a legjobb példa. Régen mindig szekálták, bántották, ő volt a lúze r, csúnya is volt, stb... mostanra meg egy kigyúrt állat, ráadásul rohadt jól néz ki. Emellett pedig, hála a sok évnyi lelki nyomorának rengeteget fejlődött szellemileg.

Most ott tartunk, hogy irigykedek a nálam 6 évvel fiatalabb kisöcsémre, hogy milyen jó neki...

2014. jún. 22. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Állítólag a lányoknál nem számít annyira a külső mikor párt választanak inkább a belső fogja meg őket... hát ez egy ellenpélda lenne....?
2014. jún. 22. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. jún. 23. 09:06
 10/10 A kérdező kommentje:
én 20 ő 23
2014. jún. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!