Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit szólnátok ahhoz ha a faterotok így fogadná a pasitokat?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=wTzc72VwInI
és fiúk ti mit tennétek ha egy ilyen helyzetbe kerülnétek?
2015. jan. 5. 16:57
1/13 anonim válasza:
Will Smith hogy mez ki azon a kepen:DDDD
2/13 anonim válasza:
Helyre tenném a törpét, azzal, hogy az apja f..át tapizza, ne engem:D
3/13 anonim válasza:
Kb olyan hülyén néznék mint a srác
4/13 anonim válasza:
xD hát elszégyelném magamat :D Megpróbálnám leállítani apámat.
De ez velem soha nem fog elofordulni.. szóval ilyenen nem aggódok
5/13 anonim válasza:
Kissé nyuszi vagyok, így meg se mernék nyikkani:D Azon gondolkodnék, hogy ilyen is csak velem eshet meg.
6/13 anonim válasza:
Én visszaszólnék neki.lesz@.rom hogy az apja.elüvöltözném hogy mennyire szeretem a lányát :d ha szeretem a lányát nem mindegy?! Nem apucival fogok járni.
7/13 anonim válasza:
24 vagyok, 18 éven alulival aligha kezdenék tehát kizárt hogy ilyen előforduljon velem:D
9/13 anonim válasza:
Kiakadnék, közéjük állnék.
Amúgy sincs jó kapcsolatom apámmal, ezt végképp nem hagynám.
10/13 Annavagyokxd válasza:
Én nagyon cikinek érezném.
De nem fog megtörténni mert nem ilyenek a szüleim. Aztán a fiúnak megmagyaráznám és bocsánatot kérnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!