Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok ha egy lány, akivel már egy hete már mindennap beszéltek, elhivna valahova? Nagyon gáz lenne?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 19:36
2/9 anonim válasza:
Én örülnék neki, szerintem nem gáz.
3/9 aladar12 válasza:
elutasítanám, de csak azért, hogy 5 percre rá én hívjam el. férfiasság!
4/9 anonim válasza:
Nagyon örülnék, kapnék az alkalmon. :)
5/9 A kérdező kommentje:
De nemnezne tiszta hülyének? És ha nemet mond?
2014. dec. 30. 19:40
6/9 anonim válasza:
már elhívtam volna rég......nem várok ilyenekre,ha van összhang akkor lépek.
7/9 anonim válasza:
de ha lenne ilyen nem nézném hülyének,csak furcsa lenne hogy beelőz :D az nagyon vagány csaj lenne.
8/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a csaj. Egy hete mindennap beszélünk de nagyon félek. Ő nemhiv el és ez annyira rossz. De nemtudom hogy jolennee ha enhivnam el. Lehet h nemakar velem talalkozni
2014. dec. 30. 19:42
9/9 anonim válasza:
a mostani barátnőmnél úgy volt hogy először én hívtam el másodjára meg ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!