Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit szólnátok egy koripályás randihoz? Örülnétek neki? 20/F
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kezdenek alakulgatni a dolgok és hamarosan el fogom hívni randira. Arra gondoltam, hogy elviszem őt egy esti korcsolyázásra. Innánk egy kis forralt bort vagy forró csokit esetleg egy jó teát és be is kapnánk valami finomságot. Ti erről mit gondoltok? Lányokhoz szól a kérdésem elsősorban, de fiúk is nyugodtan megírhatják a véleményüket. Normális kérdést tettem fel, úgyhogy a trollkodásból nem kérek. :)2014. dec. 2. 23:44
1/10 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy ez egy frankó ötlet. Én is ezt szoktam ilyen évszakban.
2/10 anonim válasza:
Milyen romantikus ötlet,én imádnám! :D
Egészen biztosan tetszeni fog a lánynak! :))
20/L
3/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos téli randi :) Én imádnám!
18L
4/10 anonim válasza:
Oda meg vissza lennék!
Együtt esni-kelni, nevetni, picit felbátorodni a forralt bortól aztán egy finom fahéjas-szegfűszeges forró csók a hideg levegőben. Ahww. *-*
Jó ötlet. Én örülnék.
25L
5/10 anonim válasza:
Milyen skillt fejlesztettél ki hogy sikerult ideáig jutnod egy nősténnyel?
7/10 anonim válasza:
Igen, örülnék neki, bár valószínűleg 90%-ban arról szólna a randi, hogy azon röhögünk, ahogy mindig elesek. :D De szerintem ez nagyon jó ötlet. ^^
8/10 anonim válasza:
Szívesen viszlek titeket lányok... :D
Kérdező! Ha még egy hiperszuper akármit is szeretnél, csináld te magad a forró csokit. ;)
10/10 anonim válasza:
amúgy még annyit idebiggyesztek, hogy nagyon vigyázz az idiótákra a koripályán. Mindig van egy pár őrölt, akik száguldoznak ezerrel és kb 2 centire mennek el melletted, aztán amikor madjnem összetörik magukat meg másokat, akkor azt hiszik, hogy milyen jó fejek. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!