Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt egy randim és hülyén jött ki de nekem kellett fizetnem, de nem akárhogy?
Szóval, volt ma egy randim egy sráccal, elmentünk egy kávézó szerűségbe, ittunk ettünk, majd mikor fizetni kellett volna megszólalt, hogy "o-ó nem hoztam magammal pénzt, ki tudnál segíteni?"
Nálam sem volt sok pénz ezért a bakkártyámmal kellett fizetnem majd megkérdezte, hogy kérhet e esetleg egy kis üditőt is mert nagyon szomjas még.
Nem az a gond h fizetnem kell de akkor legalább tudjak róla, hogy a sajátomat kifizetem szóval nem tudom h elhigyjem e h nem volt pénze, illetve nem e direkt csinálta, hogy esetleg tesztelt e.
én 23/L 30/F
az igen... el se mennék randira ha nincs nálam pénz...
Mondjuk az lehet hogy otthon hagyta.de tuti nem kérnék még pluszba üdítőt is nem lenne képem hozzá :D
Elég nagy balfsz volt akivel randiztál.
Én mindig viszek magammal pénzt ha megyek valahova.
LOL :)
Szerintem azért ez még nem akkora tragédia, hogy emiatt felhagyj vele. Találkozz vele még 1x aztán majd kiderül.
Hogy direkt volt e vagy sem az ugysem derül ki.
most komolyan 30 évesen nincs nála pénz?
legalább pár ezer forint vagy bankkártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!