Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy menjek úgy csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menjek úgy csajozni, hogy nekem FIZETNI KELL a belépőt, még a lányoknak NEM? Egyen jogúság? Ki harcolt ezért régebben? Erre honnan legyen pénzem?

Figyelt kérdés

Ilyenek vannak:

[link]

Hölgyeknek ingyenes?

Én meg fizessek? Hívjam meg egy italra mert úgy illik?

Hol itt az egyenjogúság?

Hogy csajozzak így be, hogy a gatyám el kell adnom?

Ők meg ingyen buliznak?

Ők mit fizetnek értem?

2015. jan. 2. 18:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

,,Igazad van! Háborodj fel! Igazságot Pistikének!

Mi meg olyan megalkuvok vagyunk akik inkább ismerkednek, esetleg szexelnek is egy jot. DE NEKED VAN IGAZAD!!!!!"

Igen, pontosan ezt hívják megalkuvásnak. MÁr persze, ha téged nem zavar, hogy ugyanazért a szolgáltatásért neked fizetni kell, míg másoknak nem. Teczár Szilárd esete is bebizonyította, hogy az emberek többsége nem érti, vagy nem akarja érteni az egyenlő bánásmód fogalmát, valamint azt is, hogy a férfiak még a méltóságukat is lenyelik, ha cserébe ismerkedhetnek a szebbik nemmel. Nem szabad a nőkkel kivételeznünk, mert se nem rosszabbak, se nem jobbak, mint a férfiak. Egyébként sem tudom, honnan veszik sokan, hogy kevesebb vendég lenne, ha a nők is fizetnének, ismerek helyeket, ahol mindenkinek fizetni kell és ugyanúgy sikeresek ezek a szórakozóhely.

2015. szept. 3. 13:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Kimész az utcára, tele van nőkkel, azt szólítasz meg ingyen, akit csak akarsz
2015. szept. 3. 19:37
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

,,A bulizásnak ára van.... Ha élni akarsz akkor kicsit áldoznod kell rá"

Kivéve, ha lány vagy, mert akkor nincs ára a bulizásnak, úgy-é?

2015. szept. 6. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!