Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak, lányoknak! De inkább lányokat kérdezek! Ha egy lánytol megkérdezem hogy össze jönne e velem es persze igent mond akkor, , jarunk" de lanyok nektek mas a jaras meg az hogy eggyut vagyunk?
Egy férfi nem kérdez ilyet.
Gondold át újra az egészet!
a járás az, amit nem szokás mondani, max viccből (és lehetőleg másra). ha összejössz egy lánnyal, elkezdtek csókolózni, randizgattok, megy a tipi-tapi, akkor jártok, de az első héten szerintem még nem szokás azt mondani, hogy "együtt vagyunk", mert még olyan rövid idő telt el. ha már valóban kapcsolat van, 1-2 hónap után, akkor már "együtt vagyunk", de egyébként ez csak lovaglás a szavakon, mert akkor sincs semmi, ha 2 napja összejöttél egy lánnyal és azt mondod, hogy "együtt vagyok Lindával", senki nem fogja azt mondani, hogy "nem, ti csak jártok!".
a lényeg, hogy ne kérdezd meg, hogy "járunk-e", ez csak úgy kialakul. ez a fb-os dolog meg akár még segíthet is, mert ha tudni akarod, hogy a lány komolyan gondolja-e, úgy 3-4 randi után megkérdezheted, hogy "beállíthatom fb-on, hogy kapcsolatban vagyok veled?"
ez aranyos.
31 vagyok, és még nem mondtam ilyet, hogy járunk. kérdezni is egyszer kérdezték, nemet mondtam.
ne add be a derekad te se az ilyen homályos, semmitmondó kifejezéseknek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!