Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy menjek úgy csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menjek úgy csajozni, hogy nekem FIZETNI KELL a belépőt, még a lányoknak NEM? Egyen jogúság? Ki harcolt ezért régebben? Erre honnan legyen pénzem?

Figyelt kérdés

Ilyenek vannak:

[link]

Hölgyeknek ingyenes?

Én meg fizessek? Hívjam meg egy italra mert úgy illik?

Hol itt az egyenjogúság?

Hogy csajozzak így be, hogy a gatyám el kell adnom?

Ők meg ingyen buliznak?

Ők mit fizetnek értem?

2015. jan. 2. 18:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Egyszerű marketing ;)

Ha most Én azt mondom,hogy a nőknek ingyenes lesz a belépés akkor egyértelmű,hogy sok nő elfog jönni. Ezt a pasik meglátják,hogy huhh sok csaaj lesz menjünk bulizni,akkor nem érdekli őket,hogy mennyibe kerül akkor is elfognak menni.

Másik:Bevétel a fogyasztásokból ígyis-úgyis lesz az,hogy a pasiknak fizetős csak plusz a vállalkozónak:D

Elég skót vagy,ha 1000 ft-on meg esetleg egy vodkanarancson kiakadsz:DD

2015. jan. 2. 19:04
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
A felnőttek világában (a kérdésed nézve feltételezem te még nem vagy az) ugyanazért a munkáért, magasabb bért fizetnek a férfiaknak. Nézz utána nyugodtan. Amennyiben ez megoldódott világszerte (folyamatban), akkor gyere ide hőbörögni. A nyilvánvaló tényeket meg már leírták előttem.
2015. jan. 2. 19:06
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Jaajjj... te ........... már egyszer kiírtál egy ilyen kérdést vagy te, vagy egy másik hasonló, aki még így sem tud csajt találni, nem hogy amúgy.

Egyébként én is férfi vagyok. Ja bocs... nálad ez még nem derült ki (bizonyára csak azért, mert nem jelentetted még ki konkrétan és bizonyára csak ezért nem tudhatom....)

2015. jan. 2. 19:07
 14/23 Katolikus plébános ***** válasza:

[link]

Hallgasd végig.

2015. jan. 2. 19:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Melyik másik hasonló kérdésre gondoltok?
2015. jan. 2. 19:10
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
nincs 1000 ft od b+ ???????
2015. jan. 2. 19:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért ingyenes nekik a belépő, hogy legyen sok csaj. Különben nem mennének el olyan sokan, főleg amelyiknek ugye nincs barátja sem.
2015. jan. 2. 19:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom már pár éve ezt a törvény bünteti. Jelentsd fel őket, ha ennyire zavar.
2015. jan. 2. 22:19
 19/23 Shadee ***** válasza:
A bulizásnak ára van.... Ha élni akarsz akkor kicsit áldoznod kell rá, bár nem tudom mire egyébre költenéd a zsebpénzed, de kívánom hogy élvezetesebb legyen mint egy lány társasága
2015. jan. 4. 07:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez egy befektetés. Utána kamatostul visszaszeded.
2015. jan. 10. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!