Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek úgy csajozni, hogy nekem FIZETNI KELL a belépőt, még a lányoknak NEM? Egyen jogúság? Ki harcolt ezért régebben? Erre honnan legyen pénzem?
Ilyenek vannak:
Hölgyeknek ingyenes?
Én meg fizessek? Hívjam meg egy italra mert úgy illik?
Hol itt az egyenjogúság?
Hogy csajozzak így be, hogy a gatyám el kell adnom?
Ők meg ingyen buliznak?
Ők mit fizetnek értem?
Egyszerű marketing ;)
Ha most Én azt mondom,hogy a nőknek ingyenes lesz a belépés akkor egyértelmű,hogy sok nő elfog jönni. Ezt a pasik meglátják,hogy huhh sok csaaj lesz menjünk bulizni,akkor nem érdekli őket,hogy mennyibe kerül akkor is elfognak menni.
Másik:Bevétel a fogyasztásokból ígyis-úgyis lesz az,hogy a pasiknak fizetős csak plusz a vállalkozónak:D
Elég skót vagy,ha 1000 ft-on meg esetleg egy vodkanarancson kiakadsz:DD
Jaajjj... te ........... már egyszer kiírtál egy ilyen kérdést vagy te, vagy egy másik hasonló, aki még így sem tud csajt találni, nem hogy amúgy.
Egyébként én is férfi vagyok. Ja bocs... nálad ez még nem derült ki (bizonyára csak azért, mert nem jelentetted még ki konkrétan és bizonyára csak ezért nem tudhatom....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!