Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy lány hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lány hogyan szólítson le egy pasit csak úgy az utcán vagy a buszon?

Figyelt kérdés

Láttam egy nagyon helyes srácot a buszon és kedvesen nézett rám, el is mosolyodott egyszer. odaállt hozzám középre félig oldalt, félig háttal, elég nehéz lett volna szemezni. nekem nagyon tetszett, pont az esetem, kb 10 percig utaztunk együtt, és le akartam szólítani, de nem volt hozzá elég bátorságom és azt sem tudtam, mit mondhatnék neki :)

elég béna vagyok, tudom, de veletek nem volt még ilyesmi?

2010. febr. 4. 17:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Na akkor erről ennyit, már én is megörvendtem. Na de majd csak lessz valahogy. Sok sikert a keresgélésbe.
2010. febr. 6. 08:38
 22/30 A kérdező kommentje:
köszönöm, neked is!
2010. febr. 6. 11:25
 23/30 anonim ***** válasza:

hm :) lehet pont ezért nem vagy átlagos, mert magadat annak tartod. gondold végig vajon hova indulhatott, milyen célból, és legközelebb is mehet-e oda. ha igen, előfordulhat, hogy összefuttok.

Ben, 17/f

2010. febr. 8. 16:59
 24/30 A kérdező kommentje:

16.59 - köszi a biztatást :)

amúgy egy bevásárlóközpontból jött ki és ott láttam meg a buszmegállóban, szóval az is lehet, h nem környékbeli, de ha mindig odamennék, akkor is igencsak csekély lenne az esélye, h megint látom :(

2010. febr. 8. 17:03
 25/30 anonim ***** válasza:

igen, így tényleg más a helyzet, azért én drukkolok.

Ben.

2010. febr. 8. 23:07
 26/30 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, majd sokat járok arra azért, végülis nem a belvárosban volt :D

jaj, már nagyon megbántam, h nem szólítottam le :(

elbszok mindent :(

2010. febr. 8. 23:12
 27/30 anonim ***** válasza:
Nyugi én is megbántan mindenhol kerestem de sehogy se találtam rá :((... reméljük neked sikerül.
2010. febr. 9. 07:12
 28/30 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

amúgy titeket nem az tart vissza leginkább, h nem tudjátok, h van-e valakije?

2010. febr. 9. 11:56
 29/30 anonim ***** válasza:
engem az nem szokott érdekelni :)
2010. febr. 9. 12:36
 30/30 A kérdező kommentje:
gondolom pasi vagy :D
2010. febr. 9. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!