Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy lány hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lány hogyan szólítson le egy pasit csak úgy az utcán vagy a buszon?

Figyelt kérdés

Láttam egy nagyon helyes srácot a buszon és kedvesen nézett rám, el is mosolyodott egyszer. odaállt hozzám középre félig oldalt, félig háttal, elég nehéz lett volna szemezni. nekem nagyon tetszett, pont az esetem, kb 10 percig utaztunk együtt, és le akartam szólítani, de nem volt hozzá elég bátorságom és azt sem tudtam, mit mondhatnék neki :)

elég béna vagyok, tudom, de veletek nem volt még ilyesmi?

2010. febr. 4. 17:39
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
ezzel meg nem mentem sokra, gondolom leszólított volna ellenkező esetben.
2010. febr. 4. 18:26
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem téged láttalak ? :-o
2010. febr. 4. 18:29
 13/30 A kérdező kommentje:
nem hiszem, túl kicsi lenne a világ
2010. febr. 4. 18:30
 14/30 anonim ***** válasza:
lehet van benne valami de... na mindeggy
2010. febr. 4. 18:43
 15/30 A kérdező kommentje:

mostmár kíváncsi vagyok :)

szemüveges vagy?

2010. febr. 4. 18:46
 16/30 anonim ***** válasza:
kb 40 éve történt,az egyík ismerősöm úgy szólította le a pasit hogy van főded? mert ha nincs mehetsz a p...ba. nem voltunk büszkék rá.
2010. febr. 4. 20:01
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem simán szólítsd le, ha tetszik Neked, egy próbát megér.

Az már csak az én magánügyem, hogy nagyon elbírnám viselni, ha leszólítana egy csaj.

32/F

2010. febr. 4. 20:43
 18/30 A kérdező kommentje:
de gondolom a nyomulást te sem preferálnád: vagyis biztosan van egy pont, amikor azt gondolod, h sok, nem?
2010. febr. 4. 20:51
 19/30 anonim ***** válasza:
elvbe igen, de sosem hordom.
2010. febr. 5. 06:14
 20/30 A kérdező kommentje:
akkor nem te voltál, sajnos. pedig milyen jó lett volna megtalálni, de ahhoz marha nagy szerencse kell, nemde?!
2010. febr. 5. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!