Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány hogyan szólítson le egy pasit csak úgy az utcán vagy a buszon?
Láttam egy nagyon helyes srácot a buszon és kedvesen nézett rám, el is mosolyodott egyszer. odaállt hozzám középre félig oldalt, félig háttal, elég nehéz lett volna szemezni. nekem nagyon tetszett, pont az esetem, kb 10 percig utaztunk együtt, és le akartam szólítani, de nem volt hozzá elég bátorságom és azt sem tudtam, mit mondhatnék neki :)
elég béna vagyok, tudom, de veletek nem volt még ilyesmi?
"Szia.xy vagyok van kedved megismerni?"
fiúk nem olyan válogatósak, mint a lányok, nekünk nem kellenek nagy szövegek...
18/f
ui: ha legközelebb engem látnál a buszon, ne fogd vissza magad :)
Bátran szólítsd le, ezt tanácsolhatom mindenkinek, baj nem lehet belőle. Mostani páromat is én szólítottam le. Szerintem manapság a nők is kezdeményezhetnek. ;)
19/L
ez jó, csak nem az én stílusom :D
egyébként vicces, h volt egy szexpartnerem és pont úgy nézett ki, mint ő, szóval lehet, h bejött volna a "szia, dugunk?" :D
Ha szemeztek, kicsit mosolyogj el, de csak kicsit, és köszönj rá. Aztán a válasz reakciókat láthatod... Ha tetszel neki, akkor szóba fog veled elegyedni, mivel a köszönéssel jelzed neki, hogy észrevetted. És ha egy idegent észreveszel, annak van valami oka, ezt ő nem fogja ilyen tudatosan észrevenni, de az ösztönei tudatni fogják vele és megszólít.
Ha nem tudtok szemezni, mint ahogyan történt, akkor is köszönj rá. Meg fog fordulni és meg van a kontaktus. Buszon megkérdezheted, hogy merre tart. Pl.: Te is xy -ra mész? De csak nagyon diszkréten. Ha tetszel neki, folytatni foglya a párbeszédet és vissza fog kérdezni. A többi meg megy magától...
De ne legyél túl rámenős, mert nagyon sok pasinak nem jön be, mert nem érzik, hogy ők irányítanak. Hagy higgye azt, hogy ő kezdeményezett, te csak a lökést add meg neki.
Persze persze, könnyű mondani, tudom. De ha már megszólaltál, utána könnyebb lesz, nem fogsz annyira izgulni/félni.
Lex
Hát lehet, hogy ha buszon vagytok és kiveszi a fülhallgatót akkor nem tud kapaszkodni és pofára esik, és akkor gáz.
De mi pasik hacsak nincs barátnőnk és látjuk hogy egy friss punci érdeklődik irántunk nem nagyon fogunk megsértődni, hogy le kell állítanom a zenét amit még 1000x meghallgathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!