Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mekkora a legnagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora a legnagyobb távolság, amiben még működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mekkora akadály a távolság? Hogyan lehet megoldani a találkákat, az együttléteket?
2014. dec. 31. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mikor. A házasság után pl. minél nagyobb, annál jobb...
2014. dec. 31. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Esetemben max 50km-t!
2014. dec. 31. 20:29
 13/13 anonim válasza:

Nekem volt távkapcsolatom (BP-Miskolc), szerintem hosszú távon nem működik! Mi 1 év után költöztünk össze, aztán jött az aranyszabály "lakva ismerszik meg az ember", végül rá fél évre szét is mentünk.

Válaszolva az eredeti kérdésedre szerintem nem távolságban, hanem időben kell mérni. És ilyen formán azt mondom, hogy max. 1 óra utazásnál ne lakjon messzebb, mert különben kacifántos közös "spontán" programokat csinálni.

2015. jan. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!