Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép a szemem? Tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép a szemem? Tetszik az ilyen smink fiúk?

Figyelt kérdés

Szerintetek szép szemem van? Tetszene egy ilyen smink szilveszterre? Milyen személyiség tükröződik a tekintetemből? Szerintetek hány éves vagyok?

Előre is köszönöm a választ!

[link]

2014. dec. 31. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: Csak írtam pár személyiséget, nem feltétlenül érvényes az összes egyszerre :)
2014. dec. 31. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De ismerős vagy,szerintem tudom ki vagy.
2014. dec. 31. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen szemtől én mindig dobok egy hátast. Ha ehhez még egy szép mosoly is társul, akkor kenyérre kenhető vagyok.

Nagyon szépek a szemeid.

17-18 lehetsz.

2014. dec. 31. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Kontrasztosak a válaszok. :D Valaki szerint nem is én vagyok valaki meg már egyből fel is ismert. Érdekes érdekes. Köszi mindenkinek
2014. dec. 31. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
egy képből, amin a 2 szemed vagy mégis hogy a francból állapítsuk meg a személyiségedet?!
2014. dec. 31. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Adja neki. ;) Wow. ;)
2014. dec. 31. 16:58
 17/17 A kérdező kommentje:
A szem a lélek tükre. Sokszor sokat el lehet mondani belőle. De igazad van inkább személyesen mint kép alapján. :) nem hiába van a mondás hogy valakinek már a szeme sem áll jól. A rosszindulat például elég könnyen látható már szemből is. Szerintem.
2014. dec. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!