Ha szombat reggelre jött ki rajtam a kötőhártya gyulladás (reggelre begennyesedett a szemem), akkor ki kell dobnom azokat a sminkcuccokat, amiket pénteken haszáltam?
Figyelt kérdés
Pénteken fertőző volt már a betegség és ezáltal átkerülhetett a sminkekre? A szemceruzának elég ha lefaragok jó sokat a hegyéből vagy dobjam ki azt is?2014. szept. 25. 05:55
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem,, hogy ezt komolyan gondoltad. Ha a szemorvoshoz mész, legalább mosd tisztára a szemeid. Semmi smink, sem más egyébb. Fogorvoshoz sem mész teleszájjal.
2/6 anonim válasza:
Azt kérdezte, hogy ki kell-e dobnia a sinkkészletét, nem azt hogy kisminkelve megy el az orvoshoz!
3/6 anonim válasza:
Nem kell kidobnod a sminkcuccodat!
4/6 anonim válasza:
Első vagyok: Bocsánat, az az érzésem, erősen diszleksziás vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Az orvoshoz smink nélkül mentem. Múlthét pénteken sminkeltem ki magam utoljára. Szombaton begennyesedett a szemem, de leghamarabb csak hétfőn tudtam orvoshoz menni. Természetesen smink nélkül. Múlthét péntek óta egyáltalán nem sminkeltem. A kérdésem az volt, hogy mivel szombaton jött ki rajtam, elöző nap már fertözö volt-e a szemem és ezáltal átkerülhettek-e a szemceruzára vagy szempillaspirálra a baktériumok.
2014. szept. 25. 13:11
6/6 Hajú Kék válasza:
Mindenki azt írná: dobd ki.
De az ujjaidat is, mert annyiszor nyúlsz a szemedhez, hogy észre sem veszed. Meg a kilincsről is visszakapud, amíg kimész kezetmosni. Én fél éve kínlódom ezzel, ennyiszer nem is bírok orvoshoz menni!
Nem igaz, hogy éjjel nem termelődik semmi, mert reggelre ragad be a legjobban. Ha befeded a szemed (alvómaszk, benne steril cucc), még jobban beragad. Ezt meg ki érti?
Orvos meg se hallgatja, látod, amint elsüvít a füle mellett a kérdés.
Engem már egy jú növényi szer jobban érdekelne, de nem a kamilla, mert orvosok szerint az már nem jó!
Sz@r ügy ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!