Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi balek pasi, aki senkinek sem kell?
halkan megkérdeném, hogy ezt te honnan tudod? csak nem olyan béna, elesett nő vagy aki nem tud személyesen ismerkedni? :D
nyilván mindenki jobb társat szeretne mint amilyen saját maga és nyilván te azért siránkozol itt mert az a jobb társ még arra veszi a fáradságot, hogy beléd verje a fa*szát, mert talál magának szebb nőt is ;) BUÉK :D
Szóval az baj és bénaság, ha valaki őszinte? Jól van, most megtudtam, miért nem válaszolt senki társkeresőn. Majd valahogy kifejlesztem magamban a képességet, hogy én is tudjak vetíteni mindenféle kamu szövegekkel, akkor végre rám is bukni fognak a csajok. Esetleg még keresek mellé valami nagyon bölcs idézetet is, akkor igazi egyéniségnek fogok látszani.
Az a vicc, hogy a 35-40 év körüli nőkkel jövök ki normálisan. Annyi idős korukra jön meg az eszük, és jönnek rá, hogy addig szarba se nézték a normális férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!