Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejezzem ki érzelmeimet?
Nem tudom, hogy fiú vagy-e, vagy lány, de mondjuk valahogy így csinálnám a helyedben.
"Nézd, el szeretnék neked mondani valamit. Úgy érzek irántad, hogy ..., hogy .... Szeretném, ha köztünk sokkal több lenne, mert számomra nagyon fontos vagy, és ilyennek, meg ilyennek látlak téged. Be kell, hogy valljam neked, félek attól, hogy te nem így érzel irántam, és emiatt ezt nehéz volt elmondanom."
17/L
És ne az legyen benned, hogy mi van, ha elutasít. Igen, ez tényleg benne van a pakliban. Sokkal fontosabb viszont az, hogy te megtettél minden tőled telhetőt, és nem rajtad múlt a kapcsolat. Ha nem sikerül, hát nem sikerül, ez van, de akkor is elmondhatod magadról, hogy én férfinak/nőnek érezhetem magam, mert megtettem egy nagyon nehéz lépést, amire sokan képtelenek. Ráadásul még tanulhatsz is belőle, ami később hasznos lehet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!