Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinaljak elso randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak elso randin?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz,holnap lesz az elso..igazabol a baratommal,de azt most nem reszletezem,csak nagyon izgulok. Tokre parazok,hogy mi lesz es nem tudom mit csinaljak majd...Legyszi segitsetek! Elore is koszi!14/L

2014. dec. 29. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem feküdj vissza az ágyadba és nézd a nickelodeont vagy cartoon networkot!
2014. dec. 29. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát. Na de miért?
2014. dec. 29. 19:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Kossz szepen az ertelmes es hasznos valaszokat!
2014. dec. 29. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Joshy nem akarok kocsog lenni,de en azt a ket csatprnat mar reges reg nem ismerem. ;) sott! Meg a nevuket se tudom leirni xD
2014. dec. 29. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak beszélgessetek. Tök mindegy miről.
2014. dec. 29. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Na látod kérdező, ez a baj, hogy 14 éves létedre nem ismered a mesecsatornákat ;) Mert nagyon nagynak érzed magad ugye?
2014. dec. 29. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Felek,hogy osszevissza csacsogok majd minden felet :)
2014. dec. 29. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:

"Mar nem is azert,de mi van ha nem tv-t nezek???? Hanem inkabb telefonozok! Hm?? Csoppnyi eszetek ha lenne..."

De miért privátba kell oltani amúgy? Legközelebb valami hasznossal gyere már, amit meg is értek, köszi.

2014. dec. 29. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Talan ertelmi fogyatekos vagy???? Mert ezekszerint igen,ha meg azt se tudod megerteni hogy segitseget kertem,de oltogatsz,hogy nem nezem a mesecsatornakat :'D.. oszinte reszvetem...;)
2014. dec. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!