Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Megnézitek egy fiúnk, hogy hogyan öltözik, milyen márkájú ruha van rajta?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc öltözködési stílus a fiúknál szerintetek?2010. febr. 3. 18:40
31/32 anonim válasza:
Én mindig megnézem .A márka az mind1 a ruhánál csak jöjjön be az a stilus =) , de a cipő legyen márkás a VTY a kedvenc márkám cipőbe ,nekem teccik a csőgatyás fiuk , és az is akiknek a seggüknél lóg a gatya de nem tágul a gaty a hanem egyenes fazunó az nagyon bejön meg a polo legyen laza ha egyenes szárú ha pedig csőgatya akkor pedig kicsit rásimuló meg egy kicsit nagy pulcsi és a cipő legyen vagy deszkás vagy torna cipőő .. =) enyi
32/32 anonim válasza:
A legfelkapottad markas cuccok adidas,nike,puma... En meg szoktam nezni h mi van a fiu de igy kulonosebb kepen nem erdekel.ha markas cucca van akkor az van ha meg nem akkor nem.... A szerelem vak es ha a szivedre hallgatsz n az alapjan fogsz partnert valasztani h milyen markas ruhai vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!