Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Megnézitek egy fiúnk, hogy hogyan öltözik, milyen márkájú ruha van rajta?
kortól is függ, én pont olyan korban wok ahol (szerintem) a@szottul számít a márka, mer márkátlan cipőt, gatyát v akármi mást hordani ge*ci gáz...-.-
14/L
22:27
:-D
Jajj
Először azt hittem hogy a 40-50es éveidben járó üzletember/asszony lehetsz, de nem!!!
Kis csitri figyelj mert nem valószínű hogy életedben lesz valaki aki megmeri, vagy érdekelsz bárkit is annyira hogy megmondja neked: Ez az egész felfogásod beteg! változtass rajta nagyon gyorsan mert nem sokat fog érni a véleményed senki szemében.
Itt az én véleményem:
Ruha fontos, a márka kevésbé. Egyetértek az előttem szólókkal az összhatás a legfontosabb. Speciel a sportosan elegáns nekem is nagyon bejön, de igen ez az a stílus ami viszont leginkább igényli a márkákat. Sznob vagyok én is szeretem a big brand-eket, viszont nem is ítélek meg senkit a ruháin látható logók alapján.
Egy valamit viszont nem tudok elviselni. Mindenkinek megvannak az alkati tulajdonságai amit nem vehetünk figyelmen kívül még a divatkedvéért sem. A férfi öltözködjön férfiasan!
Lásd az a "tipikus" a köztudatban élő informatikus egyetemista (bocsi), diszkó patkányok rózsaszín jobb estben strasszos izompóló, az emo unisex viselete... stb
Kérjünk bátran öltözködési tanácsokat, de ne anyutól.
22:27
te hol élsz?XD illene felnőni legalább ennyire....
ha a szüleidnek nem lenne pénzük megvenni neked a márkás ruhákat akkor inkább meztelenül járnál? vagy öngyilkos lennél mert g*ci gáz?
hát felvilágosítalak hogy te vagy a g*ci gáz(Y)
Én pl nem nézem meg, milyen márkájú a ruhája. Ha tetszik a stílusa, meg az arca, akkor nem lényeg, h milyen ruha van rajta:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!