Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj ütöget és rugdos. Minden *ülyeséget csinál akkor mit akarhat?
Figyelt kérdés
Naponta kapok pofont de nemértem miért...:SS 14/f2010. febr. 3. 18:31
11/19 anonim válasza:
szerelmes? akkor holnap megfejelem a szerelmem hátha veszi a lapot:D ha nem jól tökön rúgom vagy 2szer
12/19 A kérdező kommentje:
xDD
Okéé az fasza :D
2010. febr. 3. 18:41
13/19 anonim válasza:
am sztem nem szerelmes beléd most ezt hiszed?:D nem tom ki az az ép elméjű aki úgy akarja a másik tudtára adni h nagyon bejön neki h pofozgatja meg stb
nem kamu?:)
14/19 anonim válasza:
Mond meg neki járjon muay thai edzésekre ott rugdoshat bárkit. XD
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Már bocs, de ez mamma és pappa
egy készülőben levő csöppség
17/19 anonim válasza:
attól tetszhetel neki... csak még zabi :)és ezt jó indulatból mondtam:P am örülhetnénk hogy ő nem az a 14 éves aki b@szik össsze visza mindenkivel ... hanem még gyerek gondolkodású szentem igy próbálja felhivni magára a figyelmedet...vagy csak fiús lány focizik meg ienek de ezek ellenére még midnig tetszehetel neki:P szal nem tom valahogy tudakold meg ha meg akar valamit akor utána beszéld meg vele hogy neked ez nem jó h ütöget:P ha persze akarsz vele járni...:P
18/19 anonim válasza:
Sztem utál. ne hagyd hogy üssön
19/19 anonim válasza:
Nekem jol esne hogyha egy lany rugna oldalt lent a labamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!