Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha alacsony vagyok akkor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alacsony vagyok akkor egy alacsony lany illik hozzam?

Figyelt kérdés

167cm magas vagyok sportos alkat (73kg)

22 fiu.

2014. dec. 27. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8#-as hát ez röhej, ez a magassarkú is a nőknek kedvez, nulla erőfeszítés csak felveszed és te vagy a hercegnő, én férfiként mondom simán tudnék nélkülözni egy ruha darabot mert az ember előrébb való minthogy egy ócska cipő végett utasítsak vissza valakit
2014. dec. 27. 13:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom igazan lattam en is alacsony lanyokat magas fiukkal (sokat)ritkan viszont alanyabb fiut (mint en) alacsony lannyal,nagyon ritkan pedig magassag lanyt alacsonyabb fiu hol az igazsag akkor most;d

A valaszokat koszonom es varom tovabbra is!!

2014. dec. 27. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor recskázzál rá, hogy milyen aranyoska vagy, ugrabugrálj rózsaszín felhőcskéken, szivárványszínű pici pónikkal. :D

2014. dec. 27. 13:35
 14/14 A kérdező kommentje:
szep,szep de a lo se csunya;d nekem az velem egymagassagu csajok jonnek be alacsonyabbak is johetnek ha magassabb az nem koser .Amugy nem valogatok
2014. dec. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!